Onze goede voornemens voor 2017? Toffe prijzen weggeven!

goede voornemens

Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Het nieuwe jaar gaat beginnen en dat betekent dat je waarschijnlijk wel wat goede voornemens hebt. Meer bewegen, meer lezen, vaker afspreken met die lieve vriendin, duurzamer leven, meer ontspannen. Zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Want je bent niet de enige die aan je goede voornemens heeft gedacht. Ook dit jaar helpen we je graag een handje en geven we in samenwerking met acht Tilburgse bedrijven héle fijn prijzen weg. Beginnend op 1 januari verschijnt er elke dag een prijsvraag op Tilburg.com. Om kans te maken op de prijs, geef je antwoord op de prijsvraag, et voilà!

De deelnemers

Welke prijzen we precies gaan weggeven is nog een verrassing. Wel kunnen we alvast een tipje van de sluier oplichten. Bekijk hier welke bedrijven iets gaan weggeven tijdens de goede voornemens winactie:

  • Kringloop Tilburg: Recyclen is niet alleen goed voor de portemonnee, maar het zorgt ook meteen voor pareltjes in je inrichting of kledingkast.
  • Chockdee Massage: Door de massages van deze Thaise massagesalon loop weer als een nieuw mens naar buiten.
  • City Sauna: Jezelf laten verwennen in hartje Tilburg: daar maak je niet alleen jezelf, maar ook nog iemand anders blij mee!
  • Auberge du Bonheur: Als meer genieten één van jou voornemens is, mag je deze plek niet overslaan.
  • Source PT: Als je het dit jaar jaar eens serieus wilt aanpakken met die gezondheid van je, is Roel je man.
  • Café Stoffel: Staat meer biertjes afvinken op Untapped op je voornemenslijstje? Ga dan naar deze gezellige kroeg aan de Korte Heuvel.
  • Stadskombuis Harboury: Support your locals en ga culinair genieten aan de hippe Tilburgse Piushaven.
  • Gianotten Mutsaers: Deze Tilburgse boekhandel heeft het hele jaar door het beste leesvoer voor iedereen.

Prijsvragen in je mailbox

Wil jij geen prijsvraag tijdens de goede voornemens winactie missen? Houd dan onze website in de gaten. Inschrijven op de prijsvragen nieuwsbrief maakt het al helemaal makkelijk. Dan krijg je een mail zodra de prijsvraag online staat. Inschrijven daarvoor kan hieronder:

[wysija_form id=”4″]