Ook de Spoorzone leent zich als picknickplek: RAW start verkoop met goedgevulde picknicktassen

picknick RAW

Helaas mogen de terrassen nog steeds niet open. Maar met het lenteweer op komst, willen mensen lekker naar buiten. Daar speelt de Tilburgse horeca uiteraard ook op in. Nadat de Piushaven zich al ontpopte tot picknickplek, sluit ook de Spoorzone aan. In dit gebied gaat RAW namelijk starten met de verkoop van picknicktassen. 

Vanaf zondag 28 maart kun je de goedgevulde picknicktas bij RAW afhalen. Voor €10,75 per persoon ben je verzekerd van een heerlijke picknick met onder andere brownies, wraps, croissants, frisse sapjes, vers fruit en donuts. Uiteraard is het ook mogelijk om drankjes bij te bestellen zodat je RAW extra steunt tijdens de horecasluiting.

Picknick reserveren

Wil jij hiervan genieten? Zorg dan wel dat je van tevoren reserveert door een mailtje te sturen naar info@raw013.nl of een appje te sturen naar 06-40855510. De picknicktas staat dan tussen 11:00 – 16:00 uur voor je klaar. Je kunt je picknick dan op afgesproken tijd coronaproof komen ophalen en zelf een plekje in de Spoorzone uitzoeken voor je picknick.

Overigens heeft RAW ook verschillende stadswandelingen beschikbaar. Hiervoor kun je jezelf bij RAW melden. Je krijgt een plattegrond mee en kunt zo een leuke stadswandeling maken.

Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven van al het leuks dat RAW ondanks de horecasluiting organiseert? Volg ze dan vooral op Facebook en Instagram.