Ook tijdens de kermis: Soepel in de Koepel

Oh yeah! Feestjes in de Spoorzone. De afgelopen maanden heeft de Spoorzone al bewezen DE ultieme feestlocatie te zijn. Met de heerlijke grauwe en industriële look van de omgeving waan je jezelf in Berlijn. Uitgerekend op deze locatie kun je tijdens de Tilburgse Kermis totaal uit je dak gaan bij Soepel in de Koepel.  Dus gooi je heupen los en maak die soepele danspasjes in de Koepelhal in Tilburg.

De organisatie van dit indoor festival is in handen van onze vrienden van Studio & Waterjump. 2 partijen die al eerder bewezen dikke feestjes te organiseren. Wat ons meteen opvalt is de nu al zeer diverse line-up van het feessie. En dat terwijl de volledige line-up nog niet eens bekend is. We zullen de eerste artiesten die geprogrammeerd zijn voor je toelichten. Dan knallen we aan het eind een link met de kaartverkoop erbij want wij zijn er zeker van: hier moet jij bij aanwezig zijn!

Ser-V en DJ Flamboyant

Voor iemand die regelmatig zijn snufferd laat zien in het uitgaanscircuit van ons mooie Tilburg zijn dit bekende namen. Ser-V en Flamboyant braken al menig keer de Studio af. Van house naar hiphop en van r&b tot uk garage. Eigenlijk is tijdens de setjes van beide heren maar één ding zeer duidelijk: er gaat gedanst worden en veel.

Boomshakalak Soundsystem

Gruwelijk veel festivals op hun naam staan, braken heel wat podia af en gaan ervoor zorgen dat we van Soepel in de Koepel naar het stadia ‘van de koepel gehoepeld’ gaan. Van Lowlands naar Solar en van Paaspop naar de Koepelhal. Beter neem je zweetbandjes mee want die ga je nodig hebben. Lekker reggae-en en dubsteppen. En nog veel meer maar we gaan natuurlijk niet de hele act verklappen.

Splendid

Zij knallen even wat Haagse bluf door de Tilburgse gezelligheid. Deze gekke formatie brak een poosje geleden de 013 af en het geeft ons teveel werk om alle festivals die ze gehad hebben op papier te zetten.  Kortom, een hele dikke festivalact die helemaal tot zijn recht gaat komen bij Soepel in de Koepel.

Puinhoop Kollektiv

Wil je in collectief een puinhoop creëren, dan hoef je maar één groep uit te nodigen: Puinhoop Kollektiv. Gaan als een dolle tekeer in festivalland en krijgen nu al bijna lamme handen van het zetten van handtekeningen. Sloten Wish Outdoor af op de mainstage waar 20.000 man totaal uit zijn plaat ging. Op 24 juli zullen zij ‘gewoon’ te zien zijn bij Soepel in de Koepel. Fiëstaaa!

David Ghetto

Waarom zou je een langharige Fransman boeken als je ook een David ‘straight from the Ghetto’ kan boeken. Jawel dames en heren, ook David Ghetto komt tracks blazen tijdens Soepel in de Koepel. Je ziet hem vaak op Knaltival staan waar hij met een mengelmoes tussen Hiphop en R&B menig muziekliefhebber laat dansen, shaken, twerken, grinden en boeken. Iedereen kan zijn abonnement op de sportschool opzeggen want het lijkt erop dat je deze avond gaat dansen voor 100.

Tickets

Beter begin je met het kopen van kaarten want bij dit feestje MOET je bijzijn. Je zult wel denken met zo’n line-up moet ik een maandsalaris neerleggen voor een kaartje maar niks is minder waar. Check hier de kaartverkoop! Het feestje in de Koepelhal duurt van 17.00 – 01.00 uur. Er worden nog namen aan de line-up toegevoegd!