Ook woningen in de Blaak krijgen gratis glasvezelaansluiting van Reggefiber

De aanleg van een glasvezelnetwerk van Reggefiber is volop bezig in Tilburg. In Reeshof, Zorgvlied en de Reit zijn de aanlegwerkzaamheden in volle gang. Vanaf 22 september gaan de voorbereidende werkzaamheden van start in Tilburg de Blaak. Glasvezelvoorbereiders gaan langs de deur, zodat ook de woningen in deze wijk worden aangesloten op het glasvezelnetwerk.

Glasvezelvoorbereiders langs de deur in Tilburg de Blaak.
Vanaf 22 september gaan glasvezelvoorbereiders van Reggefiber bij de woningen in Tilburg de Blaak langs om voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk te treffen. Tijdens dit bezoek bekijken zij wat de meest geschikte plek is voor het glasvezelaansluitpunt in de woning. De glasvezelvoorbereiders beschikken over een pas waaruit blijkt dat zij namens Reggefiber aan de deur komen.

Meer informatie.
Inwoners kunnen voor alle vragen over de aanleg, planning en voordelen van glasvezel ook terecht in het glasvezelinformatiepunt bij Winkelcentrum de Amer aan de Beeklaan. Kijk voor alle glasvezelinformatiepunten, openingstijden en meer informatie op www.eindelijkglasvezel.nl/tilburg.