logo

Op 50 meter hoogte dineren tijdens de kermis: Bonheur haalt Dinner in the Sky terug naar Tilburg!

Op 50 meter hoogte genieten van een luxe viergangendiner en bijpassende wijnen met het mooiste uitzicht: de Tilburgse kermis. Na het succes van 2017 haalt Bonheur Horeca Groep het concept Dinner in the Sky opnieuw naar Tilburg. Op 50 meter hoogte verrast Cuisinier Ralph Blaakenburg van restaurant La Nouvelle Auberge de tweeëntwintig gasten met een culinair viergangenmenu.

The next episode

Het is overigens niet de eerste keer dat Bonheur Horeca Groep uitpakt tijdens de Tilburgse kermis. “Dit jaar zit het hem in de kracht van herhaling. We hebben tijdens de Tilburgse kermis de afgelopen jaren veel unieke pop-up concepten gerealiseerd (zoals Bonheur Duikt op en de Pink Chapel) maar als we terugkijken op alle events was Dinner in the Sky het spectaculairste dat we ooit gedaan hebben. Daarom hebben we besloten om het opnieuw te doen met: Dinner in the Sky – The Next Episode”, vertelt Tim Wijdemans (algemeen directeur van Bonheur Horeca Groep).

Waanzinnig uitzicht

De enorme kraan met het restaurant komt op de Spoorlaan te staan. Je vindt Dinner in the Sky ter hoogte van IJssalon Intermezzo. “We zijn enorm blij met de locatie: centraal op de kermis heb je toch het allermooiste uitzicht aan alle kanten. Je moet alleen geen hoogtevrees hebben!”

De lucht in

Op 22 en 23 juli gaat het zwevende restaurant vier keer de lucht in. De gasten worden een half uur voor vertrek ontvangen met een heerlijk glas DUE (eigen Italiaanse bubbel) en krijgen veiligheidsinstructies. “In principe stijgen we twee dagen tot grote hoogte, maar mochten er enorm veel reserveringen krijgen, dan kunnen we nog langer blijven staan.” Reserveren voor een volledige tafel of inschrijven voor een kleiner gezelschap kan via de website van Bonheur Horeca Groep.

Check hieronder wanneer er vluchten gepland staan:

  • Vlucht 1: 15:00 uur ontvangst, 15:30 uur boarden, 16:45 uur landing
  • Vlucht 2: 17:30 uur ontvangst, 18:00 uur boarden, 19:15 uur landing
  • Vlucht 3: 20:00 uur ontvangst, 20:30 uur boarden, 21:15 uur landing
  • Vlucht 4: 21:45 uur ontvangst, 22:15 uur boarden, 23:30 uur landing

De vluchten zijn in eerste instantie dus op zaterdag 22 juli en zondag 23 juli te boeken.