Op banenjacht? 7x toffe Tilburgse bedrijven die op zoek zijn naar versterking

Tilburgse bedrijven

Het is een nieuwe week met veel nieuwe kansen, ook op de banenmarkt. Ben jij op zoek naar een leuke baan in Tilburg? Neem dan eens een kijkje in onze vacaturebank. Hier vind je meer dan 100 vacatures uit regio Tilburg in verschillende branches en vakgebieden. Vandaag lichten we ook nog eens zeven bedrijven uit die op zoek zijn versterking. Doe er je voordeel mee!

Amarant

Ben je actief in de zorg? Dan heb je hoe dan ook wel eens van Amarant gehoord. Amarant is de grootste zorgverlener voor mensen met een verstandelijke beperking, autisme of hersenletsel in Noord-Brabant. Met ruim 5.000 collega’s en 1.800 vrijwilligers op 400 locaties. Momenteel zijn ze op zoek naar versterking voor verschillende teams.

MExT

Heb jij al wel eens van MExT gehoord? Het bedrijf is specialist op het gebied van EHBO-diensten en -materialen en heeft een kantoor in zowel België, Duitsland als hier in Tilburg. Ze leveren producten aan meer dan 350.000 (internationale) bedrijven en instellingen, zijn innovatief en hebben de ambitie om nóg groter en vernieuwender te worden. En jij kunt daar aan bijdragen!

Andere leuke bedrijven & vacatures

Vacaturenieuwsbrief

Denk jij: ‘hé, da’s niks voor mij’, check dan even de vacaturebank. Er staan op dit moment meer dan 110 vacatures online en daar zitten nog veel meer toffe functies tussen. Van afstudeerstagiair(e) tot verkoopmedewerker, van bijbaantjes tot full time banen. En als je op de hoogte gehouden wil worden, abonneer je dan op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: