Op deze plekken in Tilburg kun je jouw kerstbomen scoren!

Kerstbomen tilburg

Nog te vroeg om een kerstboom te kopen? Helemaal niet, wij vinden het nooit te vroeg om een kerstboom in huis te halen! Maar waar kun je eigenlijk een kerstboom halen in Tilburg? Wij helpen je een handje en zetten het op een rijtje voor je! Lees snel verder.

Van handige kunstkerstbomen die je binnen vijf minuten hebt staan tot echte kerstbomen waardoor je huis heerlijk ruikt naar een winter wonderland. Het is maar net wat jij het fijnste vindt. Hoe dan ook zorgt een kerstboom in huis altijd voor een hoop gezelligheid!

Kerstbomen

Groenrijk Tilburg

Bij GroenRijk Tilburg vinden ze dat Kerst en kerstbomen onlosmakelijk verbonden zijn. Of dit nu een echte kerstboom is of een neppe, bij GroenRijk Tilburg ben je aan het juiste adres voor beide. In het ruime assortiment van GroenRijk zit er voor ieder wat wils tussen. Zo hebben ze kerstbomen met en zonder kluit en veel verschillende soorten dennenbomen zoals een Blauwspar of een Nordmann. Heb je minder groene vingers om een kerstboom te onderhouden? Dan kun je bij GroenRijk ook terecht voor een kunstkerstboom, die bijna niet van een echte te onderscheiden is. Net zo gezellig, maar dan zonder uitvallende naalden in huis. En wist je dat GroenRijk nog veel meer in huis heeft voor een geslaagde kerst? Zo hebben ze tal van versieringen, kerstlichtjes en leuke kerstdorpjes. Klik hier voor meer informatie over Kerst bij GroenRijk!

Giardino d’Italia

Bij Giardino d’Italia kun je terecht voor de mooiste kerstbomen! Iedere dag kun je vanaf 10:00 uur tot 21:00 uur langs bij de Huibevendreef 22 in de Reeshof voor je nieuwe kerstboom. Ze hebben een gigantisch assortiment aan kerstbomen. Zo hebben ze hele grote kerstbomen, maar ook kleinere boompjes voor in je knusse appartement, studentenkamer of studio. En voor een zacht prijsje! Zo scoor je al vanaf €15,00 een mooie en degelijke kerstboom. Erger jij je altijd aan een kerstboom die scheef staat? Dat is verleden tijd. Want met het Easyfix systeem staat jouw kerstboom kaarsrecht in huis. Extra tip: ga na het kopen van je kerstboom gelijk een van de heerlijke slowfood-gerechten in het Italiaanse restaurant eten!

Kerstbomenborrel bij Zjuu Brunch & Borrelbar

Op vrijdag 9 december start Zjuu een geweldige kerstbomenactie. Om de actie officieel af te trappen, organiseert Zjuu een feestelijke kerstbomenborrel. Tijdens de borrel kun je genieten van een hapje en een drankje in een gezellige winterse omgeving. En aan het einde van de dag ga jij met prachtige kerstboom naar huis. Er zijn ook veel leuke acties. Zo ontvang je tijdens de aankoop van een Nordmann kerstboom twee gratis kerstdrankjes met bittergarnituur! Maar dat is nog niet alles, want op zaterdag 10 december en zondag 11 december is er ook een kerstmarkt bij Zjuu. Meer informatie vind je op de website van Zjuu.

Meer locaties

Er zijn nog veel meer locaties in Tilburg waar jij je kerstboom kunt scoren. We zetten een paar plekken voor je op een rijtje:

Tip de redactie

Verkoop jij ook kerstbomen? Stuur dan vooral een mailtje naar info@tilburg.com. Dan laten wij je weten wat de mogelijkheden zijn om jouw kerstbomenverkoop te promoten.