Op deze spots kun je carnavallen als je nog geen 18 bent

carnavalsfeestjes onder 18

Het is weer carnaval, en dat betekent feesten! Maar wat als je tijdens carnaval nog geen 18 jaar bent? De jaarlijks terugkomende struggle voor de mensen van 16 en 17 jaar oud. Het stappen op die leeftijd blijft lastig, daarom hebben wij de carnavalsfeestjes onder 18 op een rij gezet.

Carnavalsfeestjes en activiteiten onder de 18

Overdag én ’s avonds valt er genoeg te carnavallen in Kruikenstad voor iedereen onder de 18 jaar. Ga bijvoorbeeld eens naar:

Ook zijn er een aantal feestjes die speciaal voor 16-plussers worden georganiseerd. Ga bijvoorbeeld eens een kijkje nemen bij:

Frikandellen Festival bij Bruin Kaffee

Voor iedereen die op vrijdag 1 maart meteen na school alvast in de carnavalssferen wil komen. Bij Bruin Kaffee kun je nu het evenement op Facebook liken en meteen na school gratis een broodje frikandel komen eten! Gezellig uitje met de klas om de vakantie in te luiden.

Vijf dagen feest bij ’t Plein in Udenhout

Speciaal voor alle 16 plussers is er bij ’t Plein in Udenhout vijf dagen lang feest. De avond start om 21.00 uur (met uitzondering van zondag om 19.00 uur) en de entree is helemaal gratis. Let wel op: kom op tijd en neem een ID kaart mee. Vol is namelijk ook echt vol!

Vijf dagen feest bij Café Dongewijk

Van vrijdag tot en met dinsdag kun je als 16 of 17 jarige terecht bij Café Dongewijk in de Reeshof. Iedereen tussen de 12 en 17 jaar is hier welkom voor ‘Carnaval Marshmellow Tilburg’ (legitimatie verplicht). Tickets bedragen €12,50 inclusief vier munten en garderobe. Van vrijdag tot en met maandag duurt het feest van 20.00 tot 01.00 uur en op dinsdag van 20.00 tot 24.00 uur.

SPBLN w/ Young Ellens Carnavalseditie bij PKHS

Dit feest wordt speciaal voor alle 16 plussers georganiseerd op dinsdag 5 maart. Iedereen is welkom tussen 22.00 en 04.00 uur en tickets kosten €13,50. Let wel op: een ID kaart is verplicht! Een kopie van je ID of op je telefoon is niet genoeg. Alcohol wordt uiteraard pas geschonken vanaf 18 jaar.

Kindercarnaval

Zaterdag 2 maart

Zondag 3 maart

Maandag 4 maart

Dinsdag 5 maart

Alles over carnaval in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, de beste acties en gekste foto’s van carnaval in Tilburg:

carnaval tilburg