Nieuws

dinnershows jematthy
Let op! Dit artikel is al 48 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Op stap en uiteten tegelijk: DJ JEMATTHY (bekend van Love Island) organiseert dinnershows

Gaaf concept! DJ JEMATTHY, bekend van Love Island, heeft afgelopen week een nieuw concept gelanceerd: Exclusive Inside. Dit zijn meerdere exclusieve dinnershows waar je kunt genieten van een VIP Experience, heerlijk eten, drinken en optredens van DJ JEMATTHY en vele anderen. 

De eerste reacties op het concept zijn gigantisch positief. Op de eerste dagen raakten een aantal van de dinnershows volledig uitverkocht. Gelukkig zijn er extra shows toegevoegd aan de agenda en heb je dus nog de kans om deze beleving mee te maken.

Uiteraard worden de dinnershows helemaal volgens de richtlijnen van het RIVM georganiseerd, zijn er maximaal 30 gasten tegelijk aanwezig en is de anderhalve meter maatregel gewaarborgd.

Exclusive Inside bezoeken

Maar goed, een exclusieve dinnershow dus. Wat moet je jezelf daarbij voorstellen? Het vip-deck van The Inside in Oisterwijk wordt omgetoverd tot prachtige venue waar je jezelf helemaal in de watten kunt laten leggen. Denk aan een a la carte driegangenmenu van een chef-kok, onbeperkt drinken, optredens van onder andere DJ JEMATTHY zelf en uiteraard is alles volledig voor de vip experience ingericht. Kortom: een avond die je niet snel zal vergeten belooft de dj uit Oisterwijk.

De verkoop gaat enorm hard maar zogezegd zijn er nog een aantal plekjes vrij momenteel. We zetten het voor je op een rijtje:

  • Zaterdag 13 juni van 18:00 – 20:30 uur
  • Zaterdag 20 juni van 18:00 – 20:30 uur
  • Zaterdag 27 juni van 20:30 – 00:00 uur

De kaarten voor de vroege shift zijn €60,- en voor de show op zaterdag 27 juni betaal je €75,-. Al het bovenstaande is bij de kaartprijs inbegrepen. Dus voor deze prijs geniet je van een driegangenmenu, onbeperkt drinken, een vip beleving en meerdere optredens. Je koopt je tickets via de website van de Oisterwijkse dj.

Mochten ook deze dinnershows uitverkocht raken, bekijkt de organisatie de mogelijkheid om nog meer exclusieve shows aan het programma toe te voegen.

Reageer op dit bericht