Op stap tijdens kerst in Tilburg: de leukste feestjes op een rij!

stappen kerst

Kerst is niet alleen een periode om gezellig met familie rond de kersttafel te zitten. Het is namelijk ook super leuk om na het kerstdiner op stap te gaan. Met name Tweede Kerstdag is daar uitermate geschikt voor. Benieuwd waar je tijdens kerst allemaal kunt stappen in Tilburg? We zetten het voor je op een rijtje. 

Stappen tijdens kerst

Feestjes bij Club Smederij

Bij Club Smederij kun je zowel tijdens Kerstavond als Tweede Kerstdag feesten. Tijdens Kerstavond kun je van 22:00 – 04:00 uur los en op Tweede Kerstdag is de club tussen 23:00 – 04:00 uur geopend. Je hebt voor beide avonden kaartjes nodig.

Kerst met Ringbaan bij Gin Fizz

Zin in lekkere techno platen? Dan ben je op Tweede Kerstdag bij Gin Fizz in het Oranjestraatje te vinden. Kerst met Ringbaan staat dan op het programma.

Kerstdobbelen bij Café Bolle

Bij Café Bolle kun je op Tweede Kerstdag ook op stap. Tussen 23:00 – 00:30 uur kun je dobbelen. Je bestelt aan de bar en krijgt vervolgens dobbelstenen om mee te dobbelen. Gooi je even, dan krijg je jouw bestelling gratis. Gooi je oneven, dan moet je betalen.

Boogie, disco en funk bij The Cat’s Back

Bij The Cat’s Back aan de Paleisring kun je het kerstdiner er op Tweede Kerstdag vanaf 21:00 uur af dansen. DJ Tone & BOL zorgen voor de lekkerste disco, funk en boogie tunes. De entree is gratis.

Three Shades of Grey bij Kim’s Kroeg

Bij Kim’s Kroeg aan het Piusplein kun je tijdens kerstavond gezellig naar de kerstborrel komen. De borrel duurt van 17:00 – 22:00 uur en Three Shades of Grey zorgen voor de muzikale klanken.

Dak eraf bij Polly Maggoo

Polly Maggoo aan de Korte Heuvel is op Tweede Kerstdag geopend. De entree is gratis en vol is vol.

Volop feest bij De Boekanier

Bij De Boekanier in de Stadhuisstraat kun je uiteraard terecht tijdens kerst. Op Kerstavond profiteer je van een toffe actie. De hele avond is een fles Desperados €3,-. Bij aankoop van drie Desperados krijg je ook nog eens een gratis pet of bucket hat cadeau. Op Tweede Kerstdag hebben ze ook iets leuks. Bij binnenkomst ontvang je een memory kaartje. Vind je iemand in de kroeg met hetzelfde kaartje als jij, dan krijg je een shotje gratis aan de bar.

Afro Latin Clubnight bij PKHS

Bij PKHS aan de Heuvelring staat op Kerstavond een tof feestje op het programma. Er is namelijk een Afro Latin Clubnight. Alle drie de zalen gaan open en de line-up is super. Koop dus snel je tickets.

Meer informatie

Oftewel: er is tijdens kerst genoeg te doen in de stad. Ga daarom lekker op stap, want buiten dit overzicht zijn een hoop kroegen in de verschillende horecastraten geopend. Missen wij een tof feestje in dit overzicht? Mail dan naar info@tilburg.com voor de mogelijkheden om het feestje onder de aandacht te brengen.