Op stap voor het goede doel: De Lollipop organiseert fundraiser tijdens Australia Day

fundraiser

Het nieuws staat er al weken vol mee: de gigantische bosbranden in Australië. Natuurgebieden ter grootte van Nederland branden een voor een af en om dit te stoppen is héél veel geld nodig. Speciaal hiervoor heeft het Rode Kruis giro 5125 geopend. Ook Café/Club De Lollipop draagt graag een steentje bij. Daarom organiseren zij in de nacht van 25 op 26 januari een fundraiser voor Australië.

Op 26 januari is het namelijk Australia Day: een nationale feestdag in Australië, vergelijkbaar met Koningsdag hier, waarbij wordt gevierd dat in 1788 de eerste vloot Sydney bereikte. Een feestdag die dit jaar een zwart randje zal hebben.

Fundraiser

Om geld in te zamelen voor giro 5125 organiseert De Lollipop een groot feest. Er zijn dj’s, dragqueens en ander entertainment die allemaal belangeloos op komen treden. Daarnaast wordt de opbrengst van de volgende acties volledig gedoneerd:

  • De eerste 200 glazen bier (verkrijgbaar voor €1,- per stuk)
  • Flügel en verschillende shots (verkrijgbaar voor €1,50 per stuk)
  • De opbrengst van verschillende korte acties gedurende de nacht

Kortom: je kunt een avondje op stap voor het goede doel! En als je extra wilt doneren bij aankoop van je drankje, mag dat natuurlijk altijd.