Op weg naar je nieuwe baan: de leukste vacatures in Tilburg

de leukste vacatures

Sta je even stil op werkgebied? Dan is het tijd voor een kickstart! Ook deze week hebben we weer de leukste vacatures in Tilburg voor je op een rijtje gezet. Altijd al willen werken in een herenkledingzaak? Ga jij aan de slag in het nieuwe resort van Safaripark Beekse Bergen? Voel jij je als een vis in het water bij customer support, of maak je het liefst (kilo)meters? Check dan snel onderstaand overzicht en wie weet staat jouw nieuwe baan er wel tussen!

Aan de slag bij Tatio

Herenkledingzaak Tatio is op zoek naar nieuwe medewerkers. Ben jij die fulltime medewerker met ervaring in retail of die enthousiaste assistent bedrijfsleider die ook over inkoop gaat?

Werken in het nieuwe Safari Resort van Beekse Bergen

In het voorjaar van 2018 opent Safaripark Beekse Bergen haar nieuwe Safari Resort. Wil jij aan de slag in de buurt van leeuwen, zebra’s, giraffen en nog veel meer bijzondere dieren? Ze zoeken onder andere een gastvrije medewerker gastenservice, een waakzame nachtportier en een medewerker groenvoorziening met oog voor detail. Ook op het gebied van horeca kunnen ze veel nieuwe krachten gebruiken:

Knallen bij Teleperformance

Sta jij klaar om de vragen van mensen te beantwoorden en hen de juiste oplossing te bieden? Dan is Teleperformance op zoek naar jou:

Ben jij juist sterk in het verzorgen van trainingen? Check dan de vacature van learning & development project leader bij Teleperformance.

Kilometers maken

Letterlijk meters maken en ook nog een afwisselend uitzicht vanaf je werkplek? Check dan de volgende vacatures:

Vacatures in de regio

Dit is slechts een kleine greep uit de vacatures die op Tilburg.com staan. Ben je benieuwd naar de andere vacatures die op de site staan? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en ben je op zoek naar personeel? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.