Nieuws

DMG
Let op! Dit artikel is al 8 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Op zoek naar een baan binnen een toffe klantenservice? De Mandemakers Groep (DMG) is op zoek naar jou!

DMG is een mooie werkgever in onze regio. Het familiebedrijf heeft inmiddels het hele land veroverd met hun expertise op het gebied van keukens, sanitair en meubels. Het hoofdkantoor van DMG is gevestigd in Waalwijk, waar zij met een groot, maar gezellig team werken aan de gedeelde missie van DMG. Zo voel je nog steeds de ongedwongenheid van het familiebedrijf in de omgang op de werkvloer. En wie weet loop jij daar binnenkort tussen! Want DMG is op zoek naar versterking voor diverse functies.

Voor huidige én nieuwe werknemers biedt DMG een warm huis vol mogelijkheden. Zo krijg je – na je proeftijd van twee maanden – direct een vast contract aangeboden bij DMG. Daarbij zijn er volop doorgroeimogelijkheden en geniet je van de mooie arbeidsvoorwaarden van dit familiebedrijf.

Werken op de klantenservice afdeling

Op de klantenservice afdeling van DMG zoeken ze versterking. Op deze afdeling werk je samen met gezellige collega’s die graag de handen uit de mouwen steken. Schouders eronder is de mentaliteit! Dit zijn de voordelen van werken binnen deze afdeling van DMG:

  • Een goed salaris en reiskostenvergoeding;
  • Direct een vast contract voor onbepaalde tijd na een proeftijd van 2 maanden;
  • Volop doorgroeimogelijkheden binnen DMG;
  • Als nieuwe collega start je met een opleidingstraject van 6 weken waarin je meer kennis krijgt van onder andere de producten. Zo ga je met een zelfverzekerd gevoel aan de slag en kun je binnen no-time antwoord geven op vragen van klanten;
  • Kortingen op onze producten en zorgverzekering;
  • Kinderopvang op het hoofdkantoor;
  • Goede werksfeer en een eigen DMG café;
  • Bij DMG werken ze van maandag tot en met vrijdag, tijdens kantoortijden. Je hoeft dus niet in de avond of in het weekend te werken;
  • Buiten COVID-19: gratis toegang tot de sportschool op kantoor en korting op andere sportscholen via bedrijfsfitness;
  • Buiten COVID-19: teambuilding, personeelsfeest, vakantieborrel en meer.

Momenteel staan er drie vacatures open in klantenservice-functies:

Andere openstaande vacatures bij DMG

Meer vacatures

Zat hier niets voor jou tussen? Gelukkig staat onze vacaturebank nog vol met vacatures in allerlei andere sectoren. Meer dan 200 andere vacatures van Tilburgse werkgevers vind je hier! En als je op de hoogte gehouden wil worden van de nieuwste vacatures, abonneer je dan op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in: