Op zoek naar een baan? DMG zoekt chauffeurs, magazijn- en logistieke medewerkers

werken bij DMG

De coronacrisis betekent voor veel bedrijven dat het werk afneemt en werknemers thuis komen te zitten. Maar er zijn ook bedrijven waar de workload toeneemt en ze hard op zoek zijn naar nieuw personeel. De Mandemakers Groep (DMG) is zo’n bedrijf uit de laatste categorie. Momenteel zijn ze op zoek naar chauffeurs (met rijbewijs C), magazijnmedewerkers en logistieke medewerkers.

Goed om te weten: DMG is met name op zoek naar mensen die behoefte hebben aan een fulltime baan en een vast contract.

Werken bij DMG

Chauffeurs

Ben jij een sociale bezorger die in het bezit is van een rijbewijs C? En vind je het leuk om klanten blij te maken met producten waar zij met smart op zitten te wachten? Bij DMG zijn ze momenteel hard op zoek naar chauffeurs voor keukenbezorging. En die baan heeft een aantal hele fijne voordelen:

  • Zo krijg je (na een proeftijd van 2 maanden) direct een vast contract;
  • Worden overuren altijd tegen 150% uitbetaald en mag je fooien zelf houden;
  • Je rijdt in een comfortabele vrachtwagen;
  • Je ontvangt kortingen op alle producten;
  • En uiteraard staat er een fijn salaris tegenover!

Is dit de baan waar jij al even naar op zoek bent? Wacht dan niet langer: bekijk hier de volledige vacaturetekst of solliciteer direct.

Magazijnmedewerkers

Voor de afdeling sanitair is DMG momenteel op zoek naar magazijnmedewerkers. Binnen deze functie ga je orders picken met een reachtruck, de vrachtwagens en wisselbakken laden en lossen en probeer je schades en manco’s te signaleren. Ook voor deze functie geldt dat je (na een proeftijd van 2 maanden) direct een vast contract krijgt, je overuren tegen 150% worden uitbetaald en je kortingen ontvangt op alle producten.

Lees hier wat je moet doen om voor de baan in aanmerking te komen. Of solliciteer direct via deze link!

Logistieke medewerkers

Ten slotte is DMG hard op zoek naar logistieke medewerkers voor de keukens. In het magazijn werken zo’n 80 collega’s, in teams van circa tien personen. Binnen de functie ga je inkomende en uitgaande goederen controleren op schade, retouren verwerken, het magazijn aanvullen, keukens inladen én mee na denken over de logistieke processen en verbeteringen. Uiteraard ben je ook binnen deze functie verzekerd van de eerste genoemde voordelen van werken bij DMG.

Klink het als dé baan voor jou? Bekijk dan hier de vacature. Wil je direct solliciteren? Dat kan via deze link.

Vacatures in Tilburg

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Maar ben je wel op zoek naar een leuke job in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: