Op zoek naar een leuk teamuitje in de winterstop? Ga de competitie aan bij NondeJeu

Teamuitje Tilburg

Na een halfjaar lang week in, week uit jezelf te hebben uitgesloofd, komt de winterstop er alweer aan. De winterstop is ideaal voor leuke teamuitjes! En waar kun je met jouw team beter terecht dan bij NondeJeu? Juist ja, nergens. Bij NondeJeu kun je namelijk tal van leuke en competitieve activiteiten doen. Lees snel verder.

Prison Island

In Prison Island ga je de strijd aan met elkaar. Deze real life game in de gevangenis telt maar liefst dertig uitdagende spellen die de fysieke, tactische en technische skills van je team op de proef stellen. Soms moet je slim zijn, de andere keer sterk en soms moet je ook vingervlug zijn. Het doel van Prison Island is niet om te ontsnappen, maar om in iedere cel de hoogste score te behalen. Het geheim naar succes is natuurlijk teamwork. Alleen het team met de beste communicatie en taakverdeling ronden de uitdagingen in de gevangenis goed af. Daarom is Prison Island teambuilding 2.0!

Jeu de Boules

Je kent het spel met de ballen vast wel. Jeu de Boules is namelijk het ideale spel voor in de winterstop. Of je nu ontspannen een balletje wilt gooien terwijl je herinneringen van het eerste seizoenshelft ophaalt of er een fanatieke competitie van maakt. Je kunt het zo gek maken als je wilt. Natuurlijk houden ze bij NondeJeu ook rekening met de innerlijke mens, zo kun je tijdens het Jeu de Boulen een hapje en een drankje bestellen.

Gezelschapspelletjes

Zijn jullie nog niet klaar met de onderlinge competitie? Dan kun je elkaar nog uitdaging met een bordspel! Duik in de spelletjeskast van NondeJeu en kies een spel waarin jij gaat uitblinken. Vecht tegen je tegenstanders tijdens een strategisch potje Risk, beleef veel gezelligheid en plezier met Wie is het? of speel een hilarisch potje 30 seconds. Bij NondeJeu vind je het allemaal! Met meer dan 65 bordspellen hebben ze bij NondeJeu voor ieder wat wils.

Eten, drinken en borrelen

Van alle activiteiten heb je vast honger gekregen. Gelukkig weten ze daar bij NondeJeu wel raad mee! Begin jouw uitje met een smakelijke lunch of sluit je activiteiten af met een heerlijk diner. Laat je verwennen met de lekkerste lunch of diner uit eigen keuken. Ben je met een groep groter dan acht personen? Dan is het ook mogelijk om te kiezen voor een shared- of walking diner, waarbij verschillende kleine gerechten worden geserveerd om te delen.

Arrangementen

Kun je niet kiezen tussen alle activiteiten? Ga dan voor een arrangement! Benieuwd welke arrangementen ze bij NondeJeu allemaal hebben? Klik dan snel hier!

Voorproefje

Benieuwd wat je kunt verwachten? Check dan deze video van NondeJeu!

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NondeJeu (@nondejeu013)