Nieuws

Let op! Dit artikel is al 306 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Op zoek naar een nieuwe baan? Dit zijn de leukste openstaande vacatures in Tilburg op dit moment!

Om de week weer te beginnen vol positieve energie, lichten we de leukste vacatures van Tilburgse werkgevers voor je uit. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder.

Werken bij The Sting Companies

The Sting is een echt Tilburgs bedrijf. In 1982 opende The Sting namelijk haar eerste winkel aan de Heuvelstraat. Momenteel is de kledingwinkel niet weg te denken uit het Tilburgse straatbeeld. Ook het hoofdkantoor en het distributiecentrum bevindt zich nog steeds hier in Tilburg. Momenteel heeft The Sting twee openstaande vacatures, namelijk:

Vind jij het heerlijk om zelfstandig aan het werk te zijn? De hele dag te genieten van je favoriete muziek? Dan zijn deze functies als chauffeur wellicht wat voor jou. Goed om te weten is dat je de wagen niet zelf hoeft te laden én je werkdag als chauffeur altijd rond 14.00 klaar is!

Werken bij Amarant

Heb jij ambities om in de zorg te gaan werken, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Amarant heeft twee hele mooie vacatures openstaan waarbij een vooropleiding in de zorg nog niet nodig is: leren doe je namelijk bij Amarant doormiddel van (bijvoorbeeld) een instroomtraject. De ideale kans dus voor een carrièreswitch.

Ook is Amarant op zoek naar een BBL-leerling in de zorg. Op die manier heb jij de ideale kans om te werken en tegelijkertijd te leren. Als BBL-leerling van Amarant word je opgeleid tot professional op het gebied van zorg en welzijn binnen de zorg voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Is dit iets voor jou? Check de vacature dan hier onder.

Werken bij GroenRijk Tilburg

Bij GroenRijk Tilburg weten ze van aanpakken! Zo hebben zij naast het fysieke tuincentrum ook meerdere webshops die op volle toeren draaien. Om die reden hebben zij drie mooie vacatures online staan:

GroenRijk Tilburg is een echt familiebedrijf. Wil jij het gezin achter dit goedlopende tuincentrum vast wat beter leren kennen? Wij spraken Wim, Marjolein en Luc eerder dit jaar!

Werken bij VDT Advocaten

Bij VDT Advocaten geloven ze in moderne advocatuur, waarin je investeert in de relaties met je klanten. Bij VDT zijn dit vooral MKB-ondernemers. VDT wil deze ondernemers niet alleen te hulp schieten wanneer er (metaforisch) brand is uitgebroken, maar ondernemers helpen om juridische problemen juist vóór te zijn. Wil jij onderdeel uitmaken van dit team? VDT heeft een mooie vacature openstaan voor juridisch secretaresse! Check hem hier:

Werken in de horeca

Kun jij niet wachten om – als het weer kan – te vlammen in de horeca? Biertjes tappen, mensen op het terras een lach op hun gezicht bezorgen of de sterren van de hemel koken? De Tilburgse horeca bereidt zich voor op de heropening en zoekt daarom massaal personeel. Ben jij benieuwd bij welke horecazaken je aan de slag zou kunnen? Check dan dit artikel!

Meer vacatures

Zat hier niets voor jou tussen? Gelukkig staat onze vacaturebank nog vol met vacatures in allerlei andere sectoren. Meer dan 200 andere vacatures van Tilburgse werkgevers vind je hier! En als je op de hoogte gehouden wil worden van de nieuwste vacatures, abonneer je dan op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in: