Op zoek naar een nieuwe baan? Wij helpen je op weg met de leukste vacatures in regio Tilburg van deze week!

Leukste vacatures

Ben jij op dit moment op zoek naar een leuke baan, maar ben je dé perfecte vacature voor jou nog niet tegengekomen? Dan helpen wij je op weg met de leukste vacatures op maandag! Zo zoekt DSP een verspaner en heeft NondeJeu een vacature openstaan voor een zelfstandig werkend kok. Lees snel verder.

Uitgelichte vacatures

DSP zoekt verspaner

Wil jij een uitdagende baan in de techniek? Ben jij een technische alleskunner en vind jij het een uitdaging om, aan de hand van een werktekening en met hoge mate van precisie, een bestaand artikel te modificeren of een nieuw artikel te vervaardigen? Dan is DSP op zoek naar jou! Als machinaal bewerker/ verspaner voer je kwalitatief hoogwaardig draai- en freeswerkzaamheden uit. Je modificeert bestaande en vervaardigt nieuwe producten (geen serie maar stuks) met behulp van een computergestuurde freesmachine of conventionele draaibank.

 

NondeJeu zoekt zelfstandige kok

Is de keuken echt jouw terrein? En wil jij in een nieuwe keuken werken waar je inbreng hebt in het menu en de processen? Dan is deze functie bij NondeJeu misschien iets voor jou! Bij NondeJeu zijn ze op zoek naar een zelfstandig werkend kok die de keuken naar het volgende niveau tilt. Jij gaat binnen NondeJeu (mede) de leiding nemen over de keuken, de kaart vorm geven, je denkt mee over de processen en recepturen, en geeft sturing aan de collega’s. Daarbij heb je kennis van HACCP en kan je bijspringen als het nodig is op de vloer. Ook houd je je bezig met de planning. Bij NondeJeu werk je in een klein team waarbij het persoonlijke contact met de collega’s erg belangrijk is.

 

Meer leuke vacatures

We hebben nog veel meer toffe vacatures in onze vacaturebank staan. We zetten er een aantal voor je op een rijtje:

Staat jouw droombaan er niet tussen? Kijk dan ook eens in onze vacaturebank. Deze staat namelijk vol met vacatures. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Vacaturenieuwsbrief

Naam