Op zoek naar een nieuwe (bij)baan? Dit zijn de leukste vacatures in Tilburg van dit moment

Vacatures Tilburg

Ook deze week trappen we weer af met een selectie van de leukste vacatures uit onze vacaturebank. Dus ben jij op zoek naar een nieuwe (bij)baan? Bekijk dan eens of onderstaande vacatures bij bijvoorbeeld Coolblue, Staalidee of Carrière in de Horeca wat voor jou zijn!

Werken bij Jumpsquare

JumpSquare is een gloednieuw indoor trampolinepark dat binnenkort opent in de Reeshof. Zij gaan super graag aan de slag met een enthousiast team! Ben jij sportief en gastvrij? Denk jij dat de rol van ‘JumpMaster’ helemaal bij jou past? Bekijk dan eens deze vacatures.

Coolblue heeft verschillende openstaande functies

Werken bij Coolblue brengt een aantal mooie voordelen en zekerheden met zich mee. Zo zijn zowel je werkdagen als werkuren flexibel in te delen en werk je binnen een gezellig team met een goede werksfeer. Ook kun je een BBL-opleiding volgen bij Coolblue, waarbij je gedurende de opleidingsperiode geniet van een vast maandelijks salaris. Benieuwd over welke functies we het hebben? Je checkt ze hier.

Carrière in de Horeca

Een carrière in de horeca is uitdagend en afwisselend. Geen dag is hetzelfde, zeker niet wanneer je werkt voor deze gelijknamige werkgever. Onder Carrière in de Horeca vallen namelijk verschillende mooie Tilburgse bedrijven zoals Mercure, ibis, Grand Café Puur en Restaurant Taste!. Je bepaalt je eigen diensten en tijden en extra leuk is dat jij je ook kan inschrijven voor diensten op een andere plek dan jouw reguliere werkplek. Ben je even toe aan wat nieuws, kies je gewoon even voor een andere werkomgeving. Benieuwd naar de vacatures? Wij zetten ze hier voor je op een rijtje.

Verschillende vacatures bij DSP

DSP is een echt Tilburgs bedrijf dat gespecialiseerd is in spoorwegtoepassingen. Dit wil zeggen dat DSP (onder andere) spoorwegmaterieel repareert en reviseert. Denk daarbij aan dieselmotoren, transmissies, powerpacks en gerelateerde pneumatische en hydraulische aandrijflijnproducten. Weet jij wel raad met deze termen? Ben je een student in de richting techniek, of ben je een monteur in opleiding? Dan kun jij heel veel leren bij DSP in een van de volgende functies:

Werken bij Staalidee

Bij Staalidee kun je terecht voor onder andere (stalen) tafelpoten, maar ook salontafel- en bankpoten. Deze hebben een stoere industriële look en worden gemaakt in de eigen werkplaats. Ben jij handig en op zoek naar een nieuwe baan? Staalidee zoekt onder andere las medewerkers en een junior poedercoater.

Nog meer vacatures

Zit hier niets voor jou tussen? Gelukkig staat onze vacaturebank nog vol met vacatures in allerlei andere sectoren. En als je op de hoogte gehouden wil worden van de nieuwste vacatures, abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: