Op zoek naar een stage of nieuwe job? 13x leuke stageplekken en vacatures!

leuke vacatures

Nieuwe week, nieuwe kansen! Ben jij op zoek naar leuke stageplekken en vacatures? Iedere week maken we een selectie uit vacatures die in onze online vacaturebank te vinden zijn, zo ook deze week. Lees snel verder en wie weet staat jouw nieuwe baan er wel tussen!

Uitgelichte vacature

RALplast zoekt spuitgiet operator

Wil jij een bruto maandsalaris tussen de € 1.994,00 – € 2.611,00 excl. ploegentoeslag verdienen, uitzicht hebben op een vast contract, deel uitmaken van een bedrijf met 25 medewerkers en doorgroeimogelijkheden tot ploegleider hebben? Dan is deze baan misschien iets voor jou!

Meer leuke vacatures

Benieuwd naar meer leuke vacatures? We zetten er een aantal op een rij.

Leuke stagevacatures

Doe jij een opleiding en zoek je een stageplaats om werkervaring op te doen? Check onderstaande stage-vacatures.

Vacaturenieuwsbrief

Denk jij: ‘hé, da’s niks voor mij’, check dan nog even de vacaturebank. Er staan op dit moment meer dan 100 vacatures online: van afstudeerstagiair(e) tot verkoopmedewerker, van bijbaantjes tot full time banen. En als je op de hoogte gehouden wil worden, abonneer je dan op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: