Op zoek naar een Vaderdag cadeau? Wij geven je 6 Tilburgse tips!

vaderdag

Nadat we onze moeders eerder dit jaar in het zonnetje hebben gezet, is het nu tijd voor de vaders. Het is zondag 21 juni namelijk Vaderdag. Ben jij haastig op zoek naar een leuk cadeau? Wij geven je Tilburgse tips. 

#1: Stoere Kerels-Vaderdagbox of Willem II merch

Is jouw vader een echte Willem II-er? Dan is het natuurlijk leuk om iets van de Tricolores te geven. Zo slaan Bonheur Horeca Groep en Willem II de handen ineen voor een Stoere Kerels-Vaderdagbox. Hierin zitten verschillende lekkernijen en leuke Willem II attenties. Je kunt de box ophalen in de Tricolores drive-thru. Of koop een leuk shirt in de fanshop of online.

Voor de fanatieke papa’s op de KingSide hebben we ook een goede tip. Ken jij de t-shirts van KingSide Clothing al? Check ze in deze webshop.

#2: Tilburg Trappers PAPApakketje

Ook voor de fans van Tilburg Trappers is er genoeg te koop als attentie voor Vaderdag. Zo kun je een pakket bestellen met verschillende Tilburg Trappers merchandise. De merchandise wordt zelfs gesigneerd door Tilburg Trappers aanvoerder Mickey Bastings. Ze zijn te koop via de website van PAPApakketje.

Ze hebben overigens nog veel meer leuke Tilburgse Vaderdagpakketjes. Voor de carnavalliefhebbers, Tilburgse vleeseters en borrelaars bijvoorbeeld.

#3: Borrelen met jullie pap

Altijd leuk: lekker borrelen met jullie pap! Verschillende horecagelegenheden spelen in op Vaderdag en hebben speciale arrangementen. Van lokale brouwerijen tot de lokale cafés. Zo heeft Stadsbrouwerij013 een Vaderdagmenu en Bitterballenproeverij, kun je bij Café Bolle genieten van een borrelplank met speciaalbieren en kun je eigenlijk in heel de stad op het terras neerploffen voor een borrel met jullie pap.

#4: Bierpakket voor thuis

Liever niet in de kroeg borrelen maar lekker thuis? Dat kan natuurlijk ook. Wist je bijvoorbeeld dat de bierpakketten van Stadsbrouwerij013 ook bij de Albert Heijn te koop zijn? Bij de Albert Heijn XL bijvoorbeeld. Overigens zijn de bierpakketten ook bij verschillende slijterijen te koop waar je ook voor andere bieren fantastisch kunt slagen. Denk aan Mitra Peek, T DRINKS en De Bierbrigadier.

#5: Vaderdagpakketten Lokale Zaken

Lokale Zaken bundelt de krachten van verschillende Tilburgse ondernemers en stelt leuke Vaderdagpakketten samen. Voor ieder wat wils. Een greep uit de collectie van deelnemende Tilburgse zaken: STUEN, Loc Brewery, LeJeune, Eetwinkel Verzot, Crooks Barbershop en Asiana Superstore. Een pakket heb je al vanaf €18,-.

#6: Build Your Own BBQ

Tijdens Vaderdag kun je voor €17,50 per persoon een barbecue samenstellen bij Arbie’s in Berkel-Enschot. Ook kun je er genieten van een Surf en Turf burger. Uiteraard met biertje of wijntje erbij. Bij Arbie’s zit je heerlijk aan het water en ervaar je echt het vakantiegevoel. Leuk dus voor een lekkere barbecue met je vader. Vergeet niet om van te voren te reserveren.

Meer tips

Uiteraard kunnen we nog veel meer tips voor je verzinnen. We zetten eventjes wat trefwoorden op een rijtje zodat jij naar eigen invulling een verrassing kunt regelen voor je vader:

  • Uiteten: bij voorkeur bij een restaurant waar ze bijvoorbeeld een menu hebben waar ze bier combineren met eten
  • Een dagje uit: lasergamen, scooter huren of een ander stoer uitstapje
  • Favoriete luchtje van jullie pap: waarschijnlijk weet je zelf wel waar je die kunt kopen
  • Cadeaubon: uiteraard van de favoriete zaak van je vader