Opbrengst Floris van Bommel ‘Flappersneaker’ naar Dierenopvang Hart van Brabant

flappersneaker

Eind januari organiseerde Floris van Bommel, directeur van de gelijknamige schoenfabriek, een actie op social media. In vijf dagen tijd werden volgers, aan de hand van acht ontwerpkeuzes, gevraagd hoe de ultieme Floris van Bommel sneaker eruit zou moeten zien. Floris legde zijn hond Flapper dezelfde keuzes voor. Flapper won de wedstrijd. Het resulteerde in de ‘Flappersneaker’, een sneakerevenbeeld van Flapper.

Flapper sneaker

Van deze ‘Flappersneaker’ is één paar gemaakt en die is geveild. De opbrengst van deze veiling gaat naar Dierenopvang Hart van Brabant, onderdeel van de Diamant-groep in Tilburg.

De gelukkige winnaar van deze veiling, Bravoer Hondenvoer uit Tilburg, overhandigde samen met Floris van Bommel op vrijdag 16 februari, de cheque ter waarde van 2.800,-euro aan Harrie Backx, manager van Dierenopvang Hart van Brabant. “Wat was dit een leuke actie met een fantastisch resultaat. Wij zijn natuurlijk heel dankbaar voor deze schenking,” vertelt Harrie Backx.

Meer weten?

Wil je meer weten over Dierenopvang Hart van Brabant, Floris van Bommel of Bravoer Hondenvoer? Neem eens een kijkje op de websites van Dierenopvang Hart van Brabant, Floris van Bommel, Bravoer Hondenvoer.