Open dag bij De Rooi Pannen: ga jij voor toerisme, marketing of een andere opleiding?

Open dag bij de rooi pannen

Ga jij na de zomervakantie beginnen met een vmbo- of mbo-opleiding? En ben je op zoek naar de perfecte school voor jou in Tilburg? Op zondag 19 januari 2020 staat de open dag van De Rooi Pannen Tilburg op het programma. Iedereen is van harte welkom van 11.00 tot 16.00 uur. Leerlingen en docenten ontvangen je graag, leiden je rond en geven voorlichting op de locatie in Tilburg.

Over De Rooi Pannen

De Rooi Pannen is een scholengemeenschap met vmbo- en mbo-opleidingen op het gebied van handel & ondernemen, horeca, toerisme & recreatie, vormgeving en marketing & evenementen. Naast de vestiging in Tilburg, heeft de scholengemeenschap ook locaties in Eindhoven en Breda.

Nieuwsgierig naar hoe De Rooi Pannen eruit ziet? Bekijk dan alvast de onderstaande video. Tijdens de open dag op 19 januari kun je het allemaal in het echt bekijken!

Doen tijdens de open dag

Tijdens de open dag zijn alle gebouwen geopend en kun je een kijkje nemen in onder andere de leslokalen, de praktijklokalen (keukens, restaurant, winkels etc.) en de aula’s. Je kunt op verschillende plekken iets proeven, bekijken of doen. Ook wordt er voorlichting gegeven over verschillende onderwerpen of specifieke opleidingen. En natuurlijk kun je in gesprek gaan met leerlingen en docenten.

Goed om te weten

  • Je hoeft je niet aan te melden voor de open dag in Tilburg, maar je kunt tussen 11.00 en 16.00 uur gewoon binnen komen lopen.
  • Wanneer je alles heel uitgebreid wilt bekijken, moet je hier ongeveer 1,5 uur voor uittrekken.
  • Weet je al welke opleiding je wilt gaan doen? Je kunt je tijdens de open dag direct inschrijven.
  • Parkeren bij De Rooi Pannen kan gewoon op het eigen terrein en is helemaal gratis.