Open Dag Trappers druk bezocht (foto’s online)

Van:
www.trappers.nl

De Open Dag van Tilburg Trappers van afgelopen zondag trok vele honderden ijshockeyliefhebbers naar Stappegoor. Ruim voor het aanvangstijdstip van half vier meldden de eerste bezoekers zich al voor de deuren van het IJssportcentrum.

De gratis T-shirts, beschikbaar gesteld door hoofdsponsor Destil, vonden gretig aftrek. Niet alleen bij de ijshockeyfans, waar de shirts voor bestemd waren, maar ook ‘toevallige passanten’ kwamen even de hal binnenlopen om met de armen vol shirts weer snel te vertrekken. In de vernieuwde lounge van Tilburg Trappers op de eerste verdieping was het een uur lang een drukte van belang. De spelers van Trappers deelden daar handtekeningen uit en voor de fijnproevers was er een mooie foto van goalie Yutaka Fukufuji.

Klik hier voor de foto's van de Open Dag >>>

Foto's: Corné Hannink

Bij de jongste bezoekers bleek het puckkanon het meest in trek. Na loting gaat het wedstrijdshirt van Trappers naar Tim Vogels, die twee van de drie pucks in het doel wist te schieten. Vanaf de tribune kon worden gekeken naar een wedstrijd van de jongste spelers van Tilburg Trappers en naar een demonstratie sledgehockey. De Open Dag werd afgesloten met een oefenwedstrijd tussen DESTIL Trappers en Nijmegen. Vlak voor aanvang van die partij werd het in groten getale opgekomen publiek verrast door het huwelijksaanzoek van ijsmeester Bram Snoeren. Op het ijs van Stappegoor vroeg hij zijn Sylvia om met hem te gaan trouwen. Ze zei: ‘Ja’.