Open Wine Tilburg: De Rolls Royals Unplugged

Aankomende editie van Open Wine Tilburg, als de bladeren van de bomen vallen en we binnen gezellig aan een goed glas rode wijn kunnen nippen, zullen vier leden van de Tilburgse band Rolls Royals ons voorzien van een muzikale twist. De leden zullen unplugged optreden waarbij er een perfecte setting ontstaat om de werkweek af te sluiten of nog even wat te bespreken met je zakelijke relaties.
 
Open Wine Tilburg
Op 26 oktober vindt de volgende editie van Open Wine Tilburg plaats. Open Wine Tilburg is dé vrijdagmiddagborrel voor iedereen die zijn zakelijk netwerk graag uitbreidt in een informele setting of juist de werkweek lekker wil afsluiten met collega’s. Tijdens elke editie wordt er een leuke twist aan de borrel gegeven door een culinaire verrassing of masterclass. Open Wine Tilburg is vrij toegankelijk en vindt iedere maand op vrijdagmiddag tussen 17.00 en 20.00 plaats bij Stadscafé van Gogh, Paleisring 17 te Tilburg.
 
Social Media
Meer weten over Open Wine? Meld je dan aan bij de LinkedIn groep Open Wine Tilburg, like ons op facebook of volg ons via twitter, @OpenWineTilburg. De ideale twist in huis die niet mag ontbreken op een toekomstige Open Wine? Stuur ons dan een privéberichtje via social media of spreek ons aan op 26 oktober.