Open Wine Tilburg is terug!

Na een pauze van enkele maanden is het vrijdag 4 oktober zover! Een nieuwe editie van Open Wine Tilburg! De borrel is hetzelfde, alleen de locatie is aangepast.
Initiatiefnemer Rogier van Bladel geeft aan: “Na de sluiting van Stadscafé van Gogh, waar we meer dan een jaar lang fantastisch ontvangen zijn, waren we genoodzaakt om een nieuwe locatie te vinden. In Slagroom Eten en Drinken aan het Piusplein in Tilburg hebben we de perfecte partner gevonden om Open Wine Tilburg voort te zetten.”Björn Jansen, eigenaar van Slagroom Eten en Drinken vult aan: “Open Wine Tilburg informeert op een leuke manier bezoekers over eten en drinken. Deze combinatie past uitstekend in onze dagelijkse werkwijze. Het is een mooie manier om onze kennis te delen en onze krachten te bundelen.”
 
Vrijdag 4 oktober: Oktober Wijnfeesten!
Op vrijdag 4 oktober vindt Open Wine Tilburg plaats bij Slagroom Eten en Drinken. Deze editie staat in het teken van de Oktober Wijnfeesten. In Duitsland worden jaarlijks door het hele land deze traditionele feesten georganiseerd. Bij Open Wine Tilburg geven we uiteraard onze eigen invulling aan dit feest. Kom daarom 4 oktober tussen 17.00 en 20.00 uur langs en laat je verrassen door verschillende Duitse wijnen en Duitse specialiteiten.

Open Wine Tilburg
Open Wine Tilburg is dé vrijdagmiddagborrel die gelukkig niet meer weg te denken is uit Tilburg. We bieden iedereen de mogelijkheid om zijn of haar zakelijk netwerk uit te breiden in een informele setting. Ook om de werkweek lekker af te sluiten ben je bij Open Wine Tilburg aan het juiste adres. Tijdens elke editie wordt er een leuke twist aan de borrel gegeven door een culinaire verrassing of masterclass. Open Wine Tilburg is vrij toegankelijk en vindt iedere maand op vrijdagmiddag tussen 17.00 en 20.00 plaats bij Slagroom Eten en Drinken, Piusplein 6A  te Tilburg.
 
Social Media
Meer weten over Open Wine Tilburg? Meld je dan aan bij de LinkedIn groep Open Wine Tilburg, like ons op facebook of volg ons via twitter, @OpenWineTilburg. De ideale twist in huis die niet mag ontbreken op een toekomstige Open Wine? Stuur ons dan een privé berichtje via social media of spreek ons aan op 4 oktober.