Openingsdatum eindelijk bekend: Dille & Kamille opent volgende maand in Tilburg

Heuvelstraat - dille & kamille

Na lang wachten is het dan eindelijk zover: Dille & Kamille opent een winkel in Tilburg. Regelmatig krijgen we de vraag of de openingsdatum al bekend is. Goed nieuws, vandaag kregen we te horen wanneer de openingsdatum is: vrijdag 18 oktober!

De gigant in woonaccessoires opent een winkel in de Tilburgse Heuvelstraat. Het pand werd flink verbouwd en is bijna zover om te openen. Dit deel van de Heuvelstraat is overigens flink in trek. Zo vind je tegenover Dille & Kamille de nieuwe winkel van TIEN en opent binnenkort hiernaast de nieuwe winkel van Simon Lévelt. Naast Dille & Kamille opende eerder dit jaar de nieuwe winkel van Quatta.

Populaire winkel

Eerder vroegen wij in polls op onze website welke winkels het winkelend publiek graag in Tilburg zouden zien openen. Dille & Kamille kwam hier steevast erg hoog op de wensenranglijst te staan. Sinds bekend is dat de winkel naar Tilburg komt, krijgen we wekelijks de vraag wanneer de openingsdatum is.

Over Dille & Kamille

De keten in huis-, tuin- en keukenspullen (ze bestaan al sinds 1974) heeft momenteel tientallen winkels in Nederland en België. Ze zijn de laatste tijd flink aan het uitbreiden in Noord-Brabant. Breda had er al één, in Eindhoven ging er één open en ook Den Bosch heeft inmiddels een eigen vestiging. Benieuwd naar wat ze er hebben? Check even de website en webshop.