OpenluchtHotel strijkt weer neer in Tilburg

OpenluchtHotel

Tilburg staat op 12 september van dit jaar in het teken van het OpenluchtHotel. Voor het derde achtereenvolgende jaar kun je er slapen onder de blote sterrenhemel en wakker worden met het tjilpen van de vogeltjes.

OpenluchtHotel

Het OpenluchtHotel heeft alles wat je van een art-hotel mag verwachten, inclusief de spanning van de stad, de geur van het groen, de romantiek van de nacht. OpenluchtHotel is een kleinschalig festival voor een breed publiek met verschillende onderdelen.

Er is een cultureel en hoogwaardig (avond)programma met muziek, dans en beeld; Zo is er bijvoorbeeld een prachtige voorstelling geprogrammeerd met onder andere een artiest uit Cirque du Soleil! Daarnaast is er een expositie van hotelkamers op een centrale groene plek in de stad, een overnachting in de openluchtkamers en een gezamenlijk ontbijt. Ook zullen er verschillende optredens zijn van:

  • Adriana Pegueroles van Cirque du Soleil
  • Zilveren Zwaan winnares Alida Dors
  • Satish Dance Company
  • Anne van Veen
  • Marlies de Koning
  • Antoine Timmermans

OpenluchtHotel

Groene plekken gezocht

Fields of Wonder is voor het Openluchthotel in Tilburg nog op zoek naar groene besloten plekken in de stad waar voor één nacht een openluchthotelkamer kan staan. Je kunt dan denken aan een particuliere tuin of een binnenhof van een hofje of een besloten tuin van een bedrijf, het liefst in het centrum. Vorig jaar was er bijvoorbeeld een lobby in het park de Warande. De organisatie is nieuwsgierig of er nog meer van dit soort parels te vinden zijn in Tilburg.

Reserveren

Bestel de OpenluchtHotelBon via info@fieldsofwonder.nl. De bon is geldig voor twee personen en kost €100. Dit is inclusief beddengoed, avondprogramma en ontbijt. De meeste hotelkamers zijn voor twee personen, maar alleen of met een groep komen mag ook. Onze organisatie probeert zoveel mogelijk rekening te houden met de weersverwachting. Zorg wel dat je zelf ook op bent voorbereid. Voor meer informatie kijk je op de website van het OpenluchtHotel.