Openstelling mediatoren Loon op Zand door Stichting Heppie

Heppie view

Alticom stelt op 25 en 26 april haar mediatoren in Loon op Zand open voor het grote publiek. In samenwerking met Stichting Heppie organiseert zij de Heppie View Tour. Voor 10 euro per persoon kan de bezoeker genieten van het fenomenale uitzicht. Een unieke kans, want normaal gesproken zijn de torens niet toegankelijk voor publiek.

Het is intussen voor de elfde keer dat er een toren van Alticom wordt opengesteld in het kader van de Heppie View Tour. De reacties in andere regio’s waren onverdeeld enthousiast. De volledige opbrengst van deze actie gaat naar Stichting Heppie.

Heppie View

‘Een prachtig en belangrijk doel, waar we als Alticom graag onze medewerking aan verlenen’ aldus Leonie Williams, woordvoerder Alticom. ‘Onze torens worden gebruikt voor onder andere datacenterdiensten en zijn dus normaal gesproken alleen toegankelijk voor onze klanten. Voor Heppie stellen we ze graag eenmalig open voor publiek. Het uitzicht vanaf de mediatorens is spectaculair en zeker de moeite waard. Zo heb je vanaf onze toren in Loon op Zand een geweldig uitzicht op Tilburg en de bosrijke omgeving met De Loonse en Drunense Duinen. Daarbij kun je bij helder weer zelfs de Pagode van de Efteling zien! Genoeg reden dus om zelf een kijkje te komen nemen.’

Tickets

Wil jij ook bij deze speciale openstelling zijn? Koop dan je tickets. Tickets zijn vanaf heden verkrijgbaar via heppieview.nl. Voor meer informatie en toegangskaarten ga naar heppieview.nl.