Oproep Week van de Dialoog: BRENG LEF IN BEELD

Van 2 tot en met 9 november is het Week van de Dialoog in Tilburg, Oisterwijk en Loon op Zand. Iedereen kan in die week in kleine groepjes op tientallen verschillende locaties in gesprek gaan over het thema LEF.

In samenwerking met Petra Lippens (sjoen idee en beeldontwerp), Roel van Diem (Roel van Diem Fotografie) en met Fuji Tilburg organiseert de Stichting Tilburg in Dialoog ook een foto-expositie. Daarvoor vragen zij aan alle inwoners van de gemeenten Tilburg, Oisterwijk en Loon op Zand én van omliggende gemeenten om één foto in te sturen die betrekking heeft op het onderwerp LEF.  De foto’s zullen vanaf dinsdag 21 oktober geëxposeerd worden in de Emmapassage 4 in Tilburg. Dit winkelpand is tot na de Week van de Dialoog het onderkomen van de organisatie.

Foto’s dienen uiterlijk zondag 14 oktober digitaal verstuurd te worden naar: lefinbeeld@tilburgindialoog.nl. Formaat: vanaf 3 megapixels, (liefst iets meer) als jpg, niet groter dan 12Mb. Titel en emailadres moeten vermeld zijn in de bestandsnaam van de foto. (bijv. titelvandefoto.ditismijnemailadres@hotkpngmail.nl). Fotografeer LEF zonder dat jijzelf of anderen daarbij in gevaar komen. Aanstootgevend materiaal wordt niet geëxposeerd.

Meer informatie over de Week van de Dialoog is te vinden op www.tilburgindialoog.nl