Oproep! Zorgorganisatie Self zoekt nieuwe toppers ter versterking van het team

Self zdoen wat werkt

Als je ook maar een beetje weet over de zorgwereld, dan moet je ongetwijfeld van ze gehoord hebben: Self (doen wat werkt). Binnen drie jaar is de zorgorganisatie, dat ambulante zorg aan jongeren en volwassenen aanbiedt, een gevestigde naam geworden in Tilburg, Waalwijk en omgeving. En wat het bedrijf extra bijzonder maakt: ze hebben een flinke dosis mannelijkheid in huis, want er werken grotendeels mannen! Wat zéker in de zorgwereld niet gebruikelijk is. Werk jij momenteel in de zorg en denk je; ‘daar wil ik bij horen’? Dan hebben we goed nieuws.

Foto: Jules van Iperen

Zorgorganisatie Self is namelijk op zoek naar versterking! De afgelopen twee jaar is het team al flink gegroeid, maar Self staat ook nu niet stil en is daarom op zoek naar nog meer fulltime versterking!

Dit is Self

Maar voordat we ingaan op wie er in aanmerking komt voor deze mooie baan, willen we je eerst nog wat vertellen over wat Self allemaal doet. Sinds drieënhalf jaar biedt Self ambulante zorg aan jongeren en volwassenen. Dat betekent: zorg die niet in een instelling wordt verleend, maar in thuissituaties, op school of bijvoorbeeld op het werk. De klanten zijn vaak vastgelopen in de maatschappij en hebben veelal te maken met drugs, agressie of justitie. Kortom: het zijn mensen waar veel andere ambulante zorgverleners hun handen vanaf trekken. Self wil deze groep juist beetpakken en doorgaan. En dat is precies waar hun kracht ligt.

Als je meer wilt lezen over het zorgbedrijf, de specialisaties en de mannen die momenteel werkzaam zijn bij Self. Lees dan even de artikelen: ‘De mannen van zorgbedrijf Self: wij gaan door waar anderen stoppen‘ en ‘Tilburgs zorgbedrijf Self groeit verder: vier nieuwe mannen, drie nieuwe expertises‘.

Zo kom je in aanmerking

En het team van Self zoekt dus versterking! Voorwaarden zijn dat je:

  • Een zorg gerelateerde HBO opleiding hebt afgerond of afgeronde MBO 4 met aantoonbare ervaring;
  • Je fulltime beschikbaar bent;
  • Het leuk vindt om resultaatgericht te werken;
  • Je sociaal en geduldig bent;
  • Van een uitdaging houdt en zin hebt om met de doelgroep aan de slag te gaan.

Goed om te weten is dat je geen ervaring hoeft te hebben in de ambulante zorg. Of je nu 20 of 65 jaar bent, heel veel ervaring hebt of net je diploma hebt gehaald, Self moedigt iedereen aan om te solliciteren (mits je aan de bovenstaande voorwaarden voldoet). En daarbij heeft werken bij Self ook een hoop voordelen:

  • Eigen agenda beheer en daarom veel vrijheid;
  • Klein team: jouw mening omtrent het beleid telt!
  • Veel mogelijkheden om door te groeien;
  • Actief aanwezig zijn bij de klant is het belangrijkste. Zo min mogelijk kantoorwerk.

Solliciteren

Ben jij getriggerd door Self? En heb je zin om deel uit te maken van dit team? Zorg dan dat je solliciteert door te mailen naar info@selfdoenwatwerkt.nl met je motivatie en CV. Heb je vragen? Bel dan gerust naar 013 203 28 68.