Optreden Lindsey Stirling op 4 november verplaatst naar 013

Het concert van Lindsey Stirling dat op dinsdag 4 november plaats zou vinden in het Klokgebouw in Eindhoven wordt verplaatst naar 013 in Tilburg. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor deze nieuwe locatie en hoeven niet omgeruild te worden. Tickets kosten € 27,50 (excl. servicekosten) en zijn inmiddels al verkrijgbaar.

Wegens productionele redenen is besloten het optreden van viool- en dansfenomeen Lindsey Stirling ter verplaatsen naar de Jupiler Zaal van 013 in Tilburg. Wie tickets via de website van Ticketmaster heeft besteld, zal via een persoonlijke mail op de hoogte worden gesteld. Wie niet aanwezig kan zijn bij het verplaatste concert: het aankoopbedrag van de tickets (exclusief eventuele servicekosten) kan worden geretourneerd via het voorverkooppunt waar ze zijn gekocht.

Lindsey Stirling heeft wereldwijd miljoenen fans en is de eerste artieste die klassieke viool met elektronische dubstep en moderne dans op een geloofwaardige manier weet te combineren. Met name gamers zijn onder de indruk van haar werk dankzij haar YouTube-versies van onder andere ‘Assassin’s Creed’, ‘The Legend of Zelda’ en ‘Skyrim’; dankzij haar zelf gecomponeerde nummers, kristalzuiver vioolspel en fabelachtige eigen choreografieën is Lindsey Stirling een unicum binnen het muzikale landschap. Zowel haar titelloze debuutalbum uit 2012 als haar dit jaar verschenen langspeler ‘Shatter Me’ zijn met veel enthousiasme ontvangen.

In januari 2013 stond Stirling al in 013. In eerste instantie werd ze geboekt voor de Kleine Zaal, maar dat verkocht zó snel uit dat de show naar de veel grotere Jupiler Zaal werd verplaatst. Die verkocht ze op een haar na uit.

Lindsey Stirling                 

Dinsdag 4 november 2014 | aanvang 20:00 | zaal open 18:30

Tickets € 35 (excl. service- en transactiekosten) | Jupiler Zaal | Voorverkoop inmiddels gestart.
013, Veemarktstraat 44, Tilburg, www.013.nl