Optreden PEERDEGRAAFMACHINE

Donderdagavond 9 september 2010 optreden PEERDEGRAAFMACHINE in Burgermeester Jansen Tapperij aan de Piushaven in Tilburg.
Aanvang 21.00 uur. Gratis toegang.

Zanger/entertainer Peer de Graaf was 10 jaar geleden met zijn formatie Pierre la Girafe et les Doekadodo 's in het arme west Afrikaanse Burkina Faso te gast op het muziek en dansfestival Les Nuits Atypiques de Koudougou. Dat was mooi en warm doorslaand succes!
Het Brabants Dagblad en Omroep Brabant gaven veel aandacht aan deze unieke trip.

In december van dit jaar gaat de band op uitnodiging van Stichting Support Benebnooma (www.benebnooma.nl) opnieuw voor een tour naar Burkina Faso. Dit i.v.m. de 15e editie van het festival Les Nuits Atypiques de Koudougou en de viering van 50 jaar onafhankelijkheid van het land Burkina Faso. Het optreden van de band op 9 september moet bijdragen aan de financiering van de reis. Peer de Graaf zal dit met ondersteuning van zijn muzikale vrienden op zijn onnavolgbare manier onder de aandacht van het publiek brengen.

Peer de Graaf en zijn band zijn vooral bekend van de vele vrolijke, swingende en hilarische optredens in stad en land op allerhande festivals, feesten en evenementen. Een mix van dansbare jazz, funk, gypsy, rock, latino, ollanda, afro, americo wat dies meer met een flinke portie lol, interactie en participatie vormen de ingredienten van hun repertoire. Altijd op aanstekelijke wijze afgestemd op de gelegenheid en het publiek.

Kom op donderdagavond 9 september om 21.00 dit meeslepende gebeuren mee beleven!
Met een voorproefje op hun Franstalige repertoire, indianendansjes op klompen en' verwilderde gedooggedichten. Burgermeester Jansen Tapperij aan de Piushaven 12 in Tilburg gaat weer zinderen van de stomende diepgraafmachine met haar “schatten van het moment”. Peer de Graaf wordt muzikaal bijgestaan door: havenmeester en bassist Piet Maas, gitarist Frederik Felix, slagwerker Pascal Vermeer, toetsenwonder Laetitia van Krieken, saxofonist Henk Koekkoek en natuurlijk zanger/entertainer Peer de Graaf met mogelijke muzikale gasten.

Zorg dat je er bij bent en maak de reis van de groep in december mede mogelijk!