Nieuws

tilburgse podia
Let op! Dit artikel is al 363 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Optredens in de buitenlucht: Theaters Tilburg opent een buitenpodium

Wederom leuk nieuws vanuit Theaters Tilburg. Nadat ze eerder al het zomerprogramma bekend maakten, communiceren ze nu dat ze een buitenpodium gaan openen. Het buitenpodium komt te staan op het voorplein van de schouwburg. Ieder weekend in juli vinden er verschillende optredens plaats. 

Zomerprogramma

Tijdens het buitenprogramma kunnen gasten een tafel reserveren op het terras van restaurant Lucebert, waar ze worden getrakteerd op optredens door diverse artiesten. Enkele namen zijn Karin Bloemen, Prima Donna’s en de Kaapverdische muzikant Miroca Paris. Maar ook in de zalen binnen worden kleinschalige voorstellingen gegeven, denk aan kleine concertjes, cabaret en iedere zondag jeugdvoorstellingen.

Aanpassingen

Natuurlijk gaat het theaterbezoek gepaard met de nodige aanpassingen; Theaters Tilburg houdt zich strikt aan alle maatregelen, richtlijnen en protocollen om de veiligheid te waarborgen. Zo wordt er een beperkt aantal bezoekers toegelaten, waardoor meer dan voldoende afstand gewaarborgd is.

Overigens is de kaartverkoop voor het zomerprogramma van start gegaan. Check het buitenprogramma op de website van Theaters Tilburg.

Vakantie vieren in Tilburg

Wedden dat er nog genoeg plekjes in Tilburg zijn die jij nog níet kent? Plekjes waar je kunt picknicken, zwemmen, varen, eten, sporten, drinken, wandelen, skeeleren en nog veel meer. We hebben de beste tips voor je verzameld om vakantie te vieren in eigen stad.

Reageer op dit bericht