Oranje Comité Tilburg organiseert drie coronaproof activiteiten tijdens Koningsdag

coronaproof activiteiten koningsdag

Helaas gaat ook dit jaar het Leijparkfestival niet door. Evenementen zijn vanwege de coronamaatregelen verboden tot en met 5 mei. Daartoe besloot het veiligheidsberaad in maart. Gelukkig organiseert het Oranje Comité Tilburg een drietal coronaproof activiteiten in het kader van Koningsdag. Zo kleurt Tilburg toch oranje!

Oranje Rally gaat door

De traditionele Oranje Rally gaat gelukkig wel door. Deze toertocht kun je geheel zelfstandig rijden op een voor jou geschikt moment. Dit jaar heeft het Oranje Comité Tilburg zelf een fotozoektocht met prijzen verwerkt in de route. Check de Facebookpagina van het Oranje Comité voor meer informatie over de route.

Ook de Vroege Vlaggers actie is terug met meer taarten dan ooit. Wie op Koningsdag ’s ochtends vroeg de vlag al uithangt, maakt kans op een lekkere taart die leden van het Oranje Comité Tilburg komen bezorgen. Het comité rijdt de hele dag rond om maar liefst 180 taarten te bezorgen. Uiteraard bezoeken ze ook de nieuwste delen van de gemeente Tilburg. Dus ook de omliggende dorpen, nieuwkomer Biezenmortel en buitenwijken maken kans op taarten.

Oranje wimpels winnen

Ook geeft het Oranje Comité Tilburg in samenwerking met VVV Tilburg oranje wimpels weg. Wel zo leuk om je Nederlandse vlag mee te verrijken. Wat je moet doen? Deel een foto dat je Nederlandse vlag uithangt, tag Oranje Comité Tilburg & VVV Tilburg en gebruik #TilburgVlagtSamen.

Ook via Tilburg.com kun je zulke wimpels winnen. Om kans te maken kun je het beste deze prijsvraag invullen. Extra kans op een toffe wimpel dus.