Oranjeleeuwen: Update 1: De hereniging

Aankomst in Jacaranda huis

Na het in ontvangst nemen van de felicitaties van de Bondscoach zetten we koers richting de Oranjecamping in Pretoria. Eenmaal aangekomen zien we tot onze verbazing dat we echt de enige gasten van de camping zijn. Voor een deal mogen we in de feesttent ons matje neerleggen en ‘s morgens een ontbijtje meepikken. In de avond arriveren de eerste supporters met bussen en met een biertje rond het kampvuur wordt het nog een gezellige avond.

Vroeg in de morgen vertrekken we richting Phalaborwa waar we voor de komende vijf weken het Jacaranda huis als uitvalbasis gebruiken en bijkomen van onze monstertocht. Door de korte nacht wordt het een lange en taaie rit en is het moeilijk om de ogen open te houden.

Eenmaal aangekomen zorgen de eigenaren van het Jacaranda huis voor een heerlijke verrassing: in de ijskast staat een kratje bier koud als beloning voor het behalen van ons doel. Een uur later arriveert Marcel en na een mooie hereniging smaakt het Afrikaanse bier ons goed. Morgen begint het WK, we hebben er zin an!

De leukste WK tips en acties in Tilburg?
www.tilburg.com/wk

Klik hier om ook sponsor te worden!