Tweedaags foodtruck evenement tijdens Koningsdag op Pieter Vreedeplein

da's pas lekker

Het Oranjeplein keert tijdens Koningsnacht en Koningsdag terug op het Pieter Vreedeplein. Het plein transformeert dan in een tweedaags foodtruck evenement met vertier voor jong en oud. Er komen foodtrucks met gerechten uit alle werelddelen, straatartiesten, muzikanten, dj’s en er wordt een aparte corner voor kinderen ingericht. 

De naam van het evenement: Da’spas Lekker. Michael Cornelia, eigenaar van Lokaal Zeven, is initiatiefnemer van het evenement. ”Wij transformeren het Pieter Vreedeplein al zes jaar naar Oranjeplein tijdens Koningsdag, EK’s en WK’s. Dit jaar organiseren we geen groot dancefeest, maar een feestje voor jong & oud.”

Bezoek koninklijk paar op grote schermen

Het Oranjeplein is gedurende het bezoek van de koninklijke familie geopend. Er wordt een groot scherm op het Pieter Vreedeplein geplaatst waar feestvierders het bezoek kunnen bekijken. Ondertussen kun je genieten van hapjes en drankjes bij één van de twintig foodtrucks. Een kleine greep uit de collectie foodtrucks: Smokey Goodness, El Hambre, Car Paccio, Brams, CuBar en Frietjes&Groentjes.

Op zowel Koningsnacht als Koningsdag maken meerdere straatmuzikanten en -artiesten, de horeca op het plein en verschillende dj’s er een muzikaal spektakel van. Speciaal voor de kinderen wordt er ter hoogte van Sissy Boy een kidscorner ingericht.

Meer informatie

Da’spas Lekker is op Koningsnacht van 18:00 – 01:00 uur geopend, op Koningsdag starten ze al om 10:00 uur en gaan ze tot 01:00 uur door. Het evenement op het Pieter Vreedeplein is gratis toegankelijk.

Alles over Koningsdag in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de officiële route, de leukste feestjes en de mooiste foto’s van Koningsdag in Tilburg: