Oranjestraat verandert tien dagen lang in festivalterrein tijdens de Tilburgse kermis

De Oranjestraat in de Tilburgse binnenstad begint alsmaar leuker en leuker te worden. En dat is volledig te danken aan Gin Fizz, The Cat’s Back en ’t Elfde Gebod. De drie zaken hebben het knusse straatje hip & happening gemaakt. Dit trekken ze ook tijdens de Tilburgse kermis door.

Tijdens de kermis organiseren ze namelijk tien dagen lang Gin Fizz Outdoor. Verschillende lokale artiesten en bekendere dj’s treden op. Het straatje, dat pal aan het kermisterrein ligt, wordt omgetoverd tot ware festivalstage met verrassende lichteffecten en decoratie. Maar bovenal geniet je er van super leuke feestjes, gezellige mensen en heerlijke drankjes.

Gin Fizz Outdoor

Tientallen artiesten/dj’s treden tijdens de Tilburgse kermis in de Oranjestraat op. In verband met het vijfjarig bestaan, pakt Gin Fizz Outdoor dit jaar groter uit dan ooit. Benieuwd welke feestjes wanneer op het programma staan? Check dan eventjes onderstaande poster met daarop de volledige timetable.

The Cat’s Back

Ook bij The Cat’s Back is het tien dagen lang feest. Zowel op het terras, waar meerdere dj’s heerlijke setjes draaien, als in het barretje zelf kun je dansen op de fijnste tunes. Verschillende clubconcepten hosten een avond en lokale dj’s krijgen podium om hun kunsten te vertonen. Check vooral onderstaande poster zodat je niets mist.

kermisprogramma the cat's back

Meer informatie

De Oranjestraat is dagelijks geopend en is op alle kermisdagen gratis toegankelijk. Als het feest buiten is afgelopen, kun je bij Gin Fizz en The Cat’s Back binnen nog tot diep in de nacht doorfeesten.

Alles over Kermis Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, alle attracties, de mooiste foto’s en alle praktische info over de Tilburgse Kermis: