Nieuws

meimarkt 2020
Let op! Dit artikel is al 191 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Organisatie MeiMarkt houdt de moed erin: datum voor 2021-editie vastgesteld

Ondanks de huidige coronamaatregelen, houdt de organisatie van de MeiMarkt de moed erin om in 2021 weer een editie te kunnen organiseren. De datum voor de volgende editie is dan ook al vastgesteld: op 22 en 23 mei 2021 in de Tilburgse binnenstad. 

De vorige editie – die gepland stond in het voorjaar van 2020 – werd door het coronavirus uiteraard afgelast. Hoewel we momenteel in een beperkte lockdown zitten en de kans groot is dat dit nog eventjes gaat duren, heeft de organisatie goede hoop om in mei 2021 weer de grootste nachtelijke markt van Nederland te organiseren.

Binnenkort wordt er via de website en Facebookpagina van de MeiMarkt meer bekendgemaakt over het eventueel huren van een kraampje of standplaats. Tevens kun je alle updates rondom het evenement op deze kanalen in de gaten houden.

MeiMarkt

De MeiMarkt is al jaar en dag een begrip in Tilburg. Vanaf zaterdagavond 22.00 uur tot zondagmiddag 17.00 uur verandert de binnenstad van Tilburg in één grote marktplaats voor tweedehands spullen. Met maar liefst 750 kramen, 40 grondplaatsen en 80 kinderplaatsen, waar alleen particulieren zich naar hartenlust marktkoopman kunnen wanen. Of dat ook in 2021 weer mogelijk is, moeten we nog maar even afwachten.

En dus genieten we maar even van beelden van videomaker Jules van Iperen van eerdere edities.