Oud-burgemeester van Tilburg Ruud Vreeman krijgt tegel

Met het aanbieden van een tegel in de Walk of Fame, bedankt de Stichting burgemeester Vreeman voor al zijn inspanningen waardoor Tilburg op deze manier het jubileumjaar heeft kunnen vieren.

“In zijn functie als burgemeester was hij een de drijvende krachten achter het jubileumjaar 2009,” aldus voorzitter  Arnoud-Jan Bijsterveld van Stichting 2009. “Mede dankzij oud-burgemeester Vreeman heeft de viering van 200 jaar stadsrechten de gestalte gekregen die Stichting Tilburg 2009 voor ogen had.”

Dertig tegels voor bekende en onbekende Tilburgers
Dertig bekende en onbekende Tilburgers die iets goeds voor de stad of mede-Tilburgers hebben gedaan, krijgen een tegel in de Walk of Fame Tilburg 2009. Een groot aantal hiervan heeft zijn tegel al onder brede belangstelling mogen onthullen. In de laatste maanden van 2009 zullen nog een aantal tegels worden onthuld waaronder van een aantal onbekende Tilburgers, schrijver Kluun en oud-burgemeester Vreeman. 

Nadere berichtgeving over de datum van onthulling volgt. Gezien de huidige incorrecte berichtgeving via andere media, ziet Stichting Tilburg 2009 zich genoodzaakt bovenstaande informatie op deze manier kenbaar te maken.