Ouderenorganisatie De Wever in de finale van ESF Awards

Ouderenorganisatie

Ouderenorganisatie De Wever is met het project Levensfasegerichte Duurzame Inzetbaarheid – ‘Maak werk van jouw balans’ als één van de vijf organisaties in Nederland geselecteerd voor de ESF Award vanuit het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het ministerie looft de prestigieuze prijs elk jaar uit aan een project dat met subsidie van het Europees Sociaal Fonds (ESF) mogelijk gemaakt is.

Maak werk van jouw balans

De Wever heeft met behulp van Europese subsidie een trainingsprogramma voor leidinggevenden ontwikkeld. Het project is eind vorig jaar van start gegaan. Het programma geeft leidinggevenden handvatten en inzichten. Zodat zij op een goede manier de open dialoog met hun medewerkers aan kunnen gaan. Over inzetbaarheid en verzuim en over levensfasegerichte vraagstukken. Daarmee bouwt De Wever verder aan de visie op duurzame inzetbaarheid om iedereen een werkend leven lang gemotiveerd en inzetbaar te houden. Met als onderdeel het voeren van open gesprekken en specifieke aandacht voor iedere levensfase.

ESF-event

Aanstaande woensdag 11 november 2020 wordt de award tijdens het ESF-event in De Glazen Zaal in Den Haag uitgereikt. Tijdens het event wordt er van iedere finalist een promotiefilm vertoond die eerder dit jaar door het ministerie is gemaakt. Vervolgens houdt iedere organisatie een twee-minuten-pitch. De vakjury bepaalt daarna wie de ESF-Award 2020 wint. De staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid reikt de prijs uit.

Over ouderenorganisatie De Wever

Elke dag is de Wever bezig met verbetering. Ze volgen alle ontwikkelingen in het vakgebied, die hen helpt om nóg betere zorg te bieden. Om zaken beter te doen, efficiënter op te lossen, leuker of makkelijker te maken. Het team van gepassioneerde en ervaren professionals is gemotiveerd om van elke nieuwe dag een mooie dag te maken. Met elkaar en vóór elkaar.