Overname MyCom door online winkelier Max ICT B.V.

max ict

ICT-gigant Max ICT B.V. heeft bekend gemaakt MyCom over te gaan nemen. Deze IT- en elektronicaspecialist stond bekend om diepgaande kennis en kunde, met een toegewijde klantengroep. In 2018 werd al bekend dat het concern overgenomen werd. Echter heeft dit niet mogen baten; anno 2019 werd alsnog faillissement aangevraagd waarna het doek voor de 14 fysieke winkels van MyCom definitief viel.

De aangewezen partij voor overname

De overname van MyCom door Max ICT B.V. is een logische stap. Max ICT B.V. staat bekend als online aanbieder van ICT-hardware aan zakelijke klanten en consumenten, met evengoed de diepgaande kennis en kunde in huis waar MyCom groot mee is geworden. Met meer dan 3.000.000 producten van zo’n 18.000 merken en zo’n 12 jaar ervaring als online retailer is het bedrijf de aangewezen partij om de rijke historie van MyCom in ere te houden in de online wereld.

Hergebruik van instore winkelmaterialen MyCom

Omdat Max ICT B.V. voornamelijk online verkoopt en zelf slechts 1 fysieke winkel kent, maar wel sterk gelooft in hergebruik in een circulaire economie, biedt Max ICT B.V. per direct de winkelinhoud van de 14 MyCom winkels ter verdere overname aan.

Ben je geïnteresseerd in de aankoop van instore winkelmateriaal voor een zacht prijsje? Neem contact op via marketing@maxict.nl.