Overname Sebregts Installatietechniek BV door Hoppenbrouwers Techniek BV

WasteWorld

Hoppenbrouwers Techniek BV heeft met curator mr. K.E.H. de Klerk van VDT Advocaten & Mediators in Tilburg overeenstemming bereikt over de overname van de activiteiten van Sebregts Installatietechniek en Sebregts Dak. Op 10 februari 2015 werd het bedrijf in staat van faillissement verklaard.

Hoppenbrouwers zet de activiteiten van het installatiebedrijf en dakdekbedrijf voort waardoor continuïteit voor de klanten gewaarborgd blijft. De overname wordt door beide partijen gedragen. In januari 2015 kondigde Hoppenbrouwers al aan om te gaan starten met werktuigbouwkundige installaties om haar relaties als totaalinstallateur te kunnen bedienen.

Hoppenbrouwers gaat in gesprek met medewerkers en relaties om de werkzaamheden goed door te laten lopen. Alle medewerkers worden hiervoor persoonlijk uitgenodigd en de verwachting is dat er 25 à 30 mensen mee over genomen kunnen worden.

Henny de Haas, algemeen directeur Hoppenbrouwers; “Door de goede samenwerking die wij al hebben met Sebregts is de overname voor ons een logische keuze. Sebregts is een bedrijf met vakmensen, we vinden het belangrijk zoveel mogelijk kennis in eigen huis hebben. De werktuigbouwkundige uitbreiding sluit dan ook goed aan op onze elektrotechnische werkzaamheden. Op veel projecten werken we al samen en we verwachten daardoor dat de overname soepel zal verlopen. Leon Uijtendaal voormalig mede-eigenaar, blijft een vertrouwd gezicht voor relaties.

Hoppenbrouwers Techniek BV is een gezond bedrijf en heeft ruim 300 medewerkers in dienst. De medewerkers zijn belangrijk; tevreden medewerkers zorgen immers voor tevreden klanten, is de filosofie. Het bedrijf heeft veel kennis en ervaring met beveiliging, elektrotechnische installaties, industriële automatisering en is gespecialiseerd in duurzame energie, inspectie en datanetwerken.

Overname Sebregts door Hoppenbrouwers Techniek
Henny de Haas en Leon Uijtendaal