Pakistaans en Indiaas eetzaakje opent in het Dwaalgebied

Biryani Tandoori Sweets

Ze zijn nu nog druk bezig met verbouwen, maar binnenkort opent er een nieuw eetzaakje in het Dwaalgebied. En niet zomaar een eetzaakje. Je kunt bij Biryani Tandoori Sweets straks de lekkerste Pakistaanse en Indiase gerechten afhalen of thuis laten bezorgen. Benieuwd? Lees snel verder.

Biryani Tandoori Sweets opent in de Tuinstraat op de plek waar voorheen Pools eetcafé Sami Swoi was gevestigd. Dit is in het pand naast Zoete Zaken. Wanneer het nieuwe eetzaakje precies opent, is nog niet bekend. Op de menukaart vind je straks zo’n zeventig verschillende hartige gerechten. Van lekkere butter chicken tot lamb korma, van curry’s tot tandoori-gerechten en nog veel meer. Zowel voor degene die graag pittig eten als mensen die liever niet pikant eten staat er voldoende op het menu. Ook staan er verschillende desserts en zoetwaren op de kaart.

Wil je in Tilburg genieten van Indiaas en Pakistaans eten en kun jij niet wachten totdat Biryani Tandoori Sweets open is? Dan kun je uiteraard terecht bij Indian Palace aan de Korvelseweg. Daar kun je ook afhalen en thuisbezorgen.

Meer informatie

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom Biryani Tandoori Sweets? Volg ze dan vooral op Facebook en Instagram.