Palm Parkies in het Reeshofpark met Level Six

Het wordt vanavond een heerlijke zomeravond het het Reeshofpark stroomt weer vol voor Palm Parkies. Na een drukke eerste avond en een tweede mindere avond gaat het een knaller van een editie worden. Vanavond kun je genieten van Level Six

Level Six

Level Six is een Belgische band die in eigen land al redelijk naam hebben gemaakt. Zo zijn ze dit jaar onder andere te vinden op de bekende Gentse Feesten. Jo Hens is zorgt voor de zang samen met Laura Tesoro. Wim de Puysseleyr doet de bas, Manuel Schaeken staat achter de keys, Jonas Vankrunkelsven zit achter de drums en Hans Humblet gaat de gevoelige snaar raken met zijn gitaar. Een flinke band dus!

Over Palm Parkies

Palm Parkies wordt in de zomerperiode wekelijks georganiseerd in het Reeshofpark. Palm Parkies is gratis toegankelijk. Natuurlijk bestaat er de mogelijkheid ter plekke je natje en droogje te kopen. Wij zijn in ieder geval blij dat Palm Parkies ook komende zomer terugkeert in Tilburg.

Zo kun je bij de bar terecht voor verschillende speciaalbieren (uiteraard Palm, maar ook Tripel, witbier en dergelijke) en verfijnde wijnen en cocktails.

Sfeer proeven

Ook voorgaande edities waren we aanwezig om foto’s te maken. Bekijk hieronder een sfeerimpressie of de gehele fotoreportages.