Palm Parkies kondigt nieuwe namen aan

Het komt steeds dichterbij. De zomer staat voor de deur en de plannen worden gemaakt. Ook Palm Parkies vindt dit jaar weer plaats. Er zijn weer meerdere namen voor Palm Parkies 2015 bekend gemaakt!

We lieten jullie weten dat niemand minder dan Paul Michiels en Level Six met Jo Hens en laura Tesoro met een grote toer op onze affiche staan. Wij vinden het ondertussen weer hoog tijd om enkele nieuwe namen de wereld in te sturen.

Niels Destadsbader

Niels Destadsbader zal deze zomer op 10 verschillende podia van Palm Parkies staan. Een tijdje geleden stond Niels met zijn single ‘Dansen’ op één in de Vlaamse top-10. Ook muzikaal zal Niels deze zomer dus niet stilzitten, want hij komt naar een park in uw buurt om samen met zijn band de boel op stelten te zetten. Lees hier meer over Niels Destadsbader.

Cleymans & Van Geel

Ook Cleymans & Van Geel nemen een mooi plaatsje in op onze affiche. Maar liefst 8x zullen Jelle Cleymans en Jonas Van Geel te zien zijn op Palm Parkies. De bloedbroeders Jelle Cleymans en Jonas Van Geel hebben samen met een een hele boel professionele muzikanten een covergroep in elkaar gestoken die een eigenzinnige interpretatie aan talloze onsterfelijke, Nederlandstalige hits van Gorki tot Frank Boeijen, van Clouseau tot Borsato geven. Warm die stembanden maar op en trek je dansschoenen maar aan, want dit is pret verzekerd! Meer info over Cleymans & Van Geel vind je hier

Palm Parkies in Tilburg

Palm Parkies vindt plaats in negentien verschillende steden in Nederland in België. Elke dinsdag van 7 juli tot en met 18 augustus kun je naar het evenement in het Reeshofpark in Tilburg. Alle optredens van Palm Parkies zijn gratis toegankelijk. De optredens starten om 20.15 uur en duren tot 22.30 uur.

Palm Parkies zoekt…

een Social Media Manager. Heb jij een vlotte pen en ben je vergroeid met alles wat social media is? PALM PARKIES zoekt voor de zomer van 2015 iemand die onze online kanalen als geen ander weet te bespelen en levendig te houden.