Palm Parkies met The Cool Quest in het Reeshofpark

Het is eventjes afwachten wat de weergoden gaan doen maar wat er ook gebeurt, je kunt dinsdagavond in het Reeshofpark volop genieten van Palm Parkies. Na eerdere succesvolle edities staat deze editie The Cool Quest op het podium. 

Om 19:30 uur gaat het festivalterrein open en kun je terecht voor een hapje en een drankje. De bar en frituur sluiten om 23:15 uur. Het optreden van The Cool Quest start om 20:15 uur en eindigt om 22:30 uur.

The Cool Quest

The Cool Quest is sinds 2011 te vinden op verschillende Nederlandse podia en festivals. Ze spelen vooral Funkin’ Hiphop, Soul en Jazz. Het is niet de eerste keer dat de vijfkoppige band op treed in Tilburg. Eerder gaven ze namelijk een show op het succesvolle feestconcept ‘Soepel’. Helemaal vanuit Zwolle presenteert Palm Parkies dinsdagavond aan het Tilburgse publiek: The Cool Quest.

Over Palm Parkies

Palm Parkies wordt in de zomerperiode wekelijks georganiseerd in het Reeshofpark. Palm Parkies is gratis toegankelijk en natuurlijk bestaat er de mogelijkheid ter plekke je natje en droogje te kopen. Zo kun je bij de bar terecht voor verschillende speciaalbieren (uiteraard Palm, maar ook Tripel, witbier en dergelijke) en verfijnde wijnen en cocktails. Wij zijn in ieder geval blij dat Palm Parkies ook komende zomer terug keert in Tilburg.

Sfeer proeven

Ook voorgaande edities waren we aanwezig om foto’s te maken. Bekijk hieronder een sfeerimpressie of de gehele fotoreportages.