Pannenkoeken Paradijs Tilburg opent 1 juni de deuren volgens RIVM regels

deuren openen

De dag die je wist dat zou komen is bijna daar! Op maandag 1 juni mogen de horecazaken de deuren weer openen. Ook in Tilburg zijn veel horecazaken al druk bezig om met de voorbereidingen. Natuurlijk worden alle regels van het RIVM in acht genomen. Ook het Pannenkoeken Paradijs Tilburg in de Reeshof is druk bezig met de opening.

Regels

Wanneer de horecazaken weer open gaan, moeten ze zich wel aan bepaalde regels houden. Zo mogen er maar 30 personen per shift komen eten. Ook is er een soort looproute uitgezet met tape op de vloer. Zo is ook de anderhalve meter afstand duidelijk te zien en blijft iedereen op gepaste afstand van elkaar.

Shifts

Net als de meeste horecazaken werkt ook het Pannenkoeken Paradijs met verschillende tijdshifts. Zo is de eerste shift welkom tussen 16.00 en 18.00 uur en de tweede shift tussen 18.00 en 20.00 uur. Hiervoor is het wel verplicht om te reserveren. Mocht je willen lunchen bij het Pannenkoekenparadijs, kan dit alleen in overleg besproken worden. Het menu dat wordt geserveerd is wel gewoon het reguliere menu.

Openingstijden

Het Pannenkoeken Paradijs Tilburg is van dinsdag tot en met vrijdag van 15.00 tot 20.00 uur geopend. In het weekend openen ze om 12.00 uur de deuren en sluiten ze ook om 20.00 uur. Op maandagen is het Paradijs gesloten.