Pannenkoekenbakker Henk getroffen door hersenbloeding: de zaak gaat na zes weken weer open!

Wellicht heb je het gezien de afgelopen weken. De Pannenboekenbakker in de binnenstad was een hele tijd gesloten. De reden daarvan is heftig. Eigenaar Henk werd net na carnaval getroffen door een hersenbloeding. Henk bakt al ruim 35 jaar pannenkoeken in Tilburg. Momenteel is hij alweer vijf weken aan het revalideren en kan hij alweer met een rollator lopen. Henk is er alleen nog niet. De zaken gaan uiteraard door en daarom schiet zijn stiefzoon Mauricio samen met enkele andere naasten te hulp. Zij dragen de komende tijd zorg voor De Pannenkoekenbakker aan de Heuvelstraat 40. Lees snel verder.

Door de hulp van Mauricio en enkele anderen, kan De Pannenkoekenbakker vanaf vandaag – donderdag 18 april – weer open. In het oude koetshuis kun je dus weer komen genieten van pannenkoeken. Bij De Pannenkoekenbakker hebben ze zo’n 150 pannenkoeken op het menu staan. Van hartige pannenkoeken tot zoete pannenkoeken en veel meer. Ook als je niet van pannenkoeken houdt, staat er genoeg op de menukaart. Denk aan lekkere soepjes, pasteitjes of een rundercarpaccio.

 


Plekje reserveren

Wil jij reserveren bij De Pannenkoekenbakker en Henk en zijn team steunen? Dat kan! Je kunt online reserveren op de website of loop binnen in de hoop dat er een plekje is. De Pannenboekenbakker is van donderdag tot en met zondag geopend. Wil je meer informatie over de zaak of het menu? Check dan snel de website.

Volg De Pannenkoekenbakker ook op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van alles wat er leeft en speelt bij de zaak.