PaperPassion strijkt de komende dagen neer in de Koepelhal

PaperPassion

PaperPassion, de interactieve happening voor iedereen met een passie voor papier, foto’s en beelden, strijkt vanaf donderdag 27 oktober neer in de Koepelhal. Drie dagen lang wordt er van alles georganiseerd voor de creatievelingen onder ons!

Knippen, snijden, plakken, kleuren, vouwen, verven en beschilderen. Je mag helemaal losgaan! Ook kun je shoppen of aanschuiven bij bloggers en vloggers voor informatie, inspiratie en make&takes.

Doelgroep

PaperPassion is niet alleen voor jonge hipsters en social media addicts, maar ook voor mensen die het heerlijk vinden om lekker te ontspannen door mandala’s of patronen in te kleuren. Ook scholieren en studenten zijn van harte welkom. Zij kunnen hun eigen agenda komen customizen. Kortom, voor iedereen die ook maar een beetje creatief is, is PaperPassion een echte aanrader!

Wat is er te doen?

Je komt tijdens evenement van alles tegen. Zo zijn er speciaalzaken, uitgevers, conceptstores, designers, ateliers, specialisten, bloggers en vloggers. Zij kunnen je van alles vertellen over handlettering, fotocollages, tekenen & schilderen, knipkunst en nog veel meer. Ook is er van alles te doen, zoals het maken van boomhangers, een persoonlijk boek, een kamerplant van papier en ga zo nog maar even door. Voor meer informatie en het uitgebreide programma kun je een kijkje nemen op de website.