logo

Pasen in Tilburg: de lekkerste paasmenu’s in de regio

Let op: dit zijn paasmenu’s uit 2015. De actuele paasmenu’s kun je hier vinden! 

 

Dit weekend is het Pasen. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om die lange rijen bij de kassa’s op te zoeken, vele uren in de keuken te staan en met een berg afwas je paasweekend te eindigen. Of je gaat lekker buiten de deur uit eten. In de regio Tilburg zijn er veel restaurants en eetcafé’s met heerlijke paasmenu’s. Waar vier jij Pasen in Tilburg? 

Villa de Vier Jaargetijden

Bij Villa de Vier Jaargetijden kun je zowel op eerste- als tweede paasdag genieten van een heerlijk luxe paasbrunch. Beide dagen zijn ze vanaf 11:00 uur geopend. Voor €32,50 per persoon laat jij jezelf en je familie lekker in de watten leggen met verse en culinaire gerechten. Voor kinderen t/m 12 jaar betaal je €1,- per levensjaar. Tip van de redactie: reserveer vooraf!

Vistro Parenzo

Ben jij een echte visliefhebber? Hou jij van verse vis in een sfeervolle ambiance? Dan kom je met Pasen lekker eten bij Vistro Parenzo. De keukenbrigade heeft een fijne paaslunch en paasdiner voor je samengesteld. Voor de paaslunch betaal je €27,50 en voor het paasdiner betaal je €35,-. Klik ook eventjes op deze link om €2,50 korting per persoon te ontvangen bij je reservering. De lunch bestaat uit een amuse en 3-gangen en tijdens het diner geniet je van een amuse en 4-gangen.

Herberg de Buitenman

Bij Herberg de Buitenman in Lage Mierde serveren ze in het paasweekend een mooie paasbrunch voor jullie. Het buffet is zeer divers. Zowel warme- als koude gerechten en voor ieder wat wils.  Je betaalt €19,95 per persoon en een impressie van de brunch is hier te vinden. Ook aan de kids is gedacht!

Van der Valk

Eerste paasdag kun je bij Van der Valk genieten van een smaakvol dinerbuffet. Het buffet wordt om 18:30 uur geopend en je kunt tot 21:00 uur genieten van een avond met onbeperkt eten en entertainment voor de kinderen. Volwassenen betalen €39,50 per persoon. Op tweede paasdag verzorgt Van der Valk een paasbrunch die start om 12:00 uur. Hiervoor betaal je €35,- per persoon en geniet je van onbeperkt eten en drinken.

Stad Parijs

Je wordt met je gezelschap ontvangen en krijgt meteen een feestelijk glaasje bubbels. De keukenbrigade serveert zowel zoete als hartige lekkernijen en de bediening zorgt voor de service. Voor €25,50 per persoon geniet jij van een lekkere culinaire paasbrunch bij Stad Parijs.

Restaurant Het Landgoed

In Esbeek kom je met Pasen lunchen bij Restaurant Het Landgoed. Een zeer gevarieerde lunch die volledig in het teken staat van Pasen. Bekijk snel het menu en maak je reservering. De kosten zijn €29,50 per persoon.

Melati Dua

Woon je in de Reeshof en wil je buiten de deur eten met Pasen maar niet te ver van huis gaan? Kom dan genieten van een paasbrunch bij Melati Dua. Tussen 12:00 – 16:00 uur staat het personeel voor je klaar. Ze serveren een 3-gangenmenu met zowel warme als koude lekkernijen. Volwassenen betalen €19,90 per persoon en voor de kids reken je €12,50 per kind af.

Studio Tilburg

Wil je met je familie en vrienden genieten van een Paas High Tea in het centrum van Tilburg? Dan moet je bij Studio Tilburg zijn. Voor €17,50 per persoon krijg je een potje verse thee, heerlijke sandwiches met vlees en vis, koekjes, gebak en chocolade en mag je zelf paaseieren beschilderen. Kinderen kunnen er voor €8,75 een Mini High Tea krijgen.